Lekker vlot bezorgd

Gisteren besteld en vandaag al bezorgd, heel fijn dank je wel.

De winkel voor indisch koken

Zeer goed assortiment en altijd snel geleverd

Reactie gericht op bestel proces en bezorg

De website gaat na een korte periode de winkelwagen legen terwijl de aankoop nog niet afgerond is. Een grote boodschappenlijst was nog niet klaar en ik moest weer opnieuw beginnen. Daarnaast de zoekfunctie is niet intelligent genoeg om eenproduct te vinden. Tevens dat vers en koel producten een aparte minimum bedrag heeft is onlogisch. Mijn Droog waren was al richting de 100. Na bestellen was er niet direct te zien wanneer er geleverd gaat worden. Mis hier flexibiliteit in keuzes en voorspelbaarheid in een bepaald moment zoals de andere supermarkten dat geven. Producten zijn meestal wel goed. Op dit moment van schrijven is de bestelling nog niet geleverd.

Perfecte afhandeling

Prima verlopen en netjes bezorgd

altijd correct

altijd correct

Zoals altijd zeer goed!

Ben nu al jaren klant van Amazing Oriental en nog altijd zeer tevreden. Alles verloopt altijd prima en de producten zijn ook prima. Levering is snel en goed verpakt. Prima online winkel en altijd betrouwbaar!

Positieve ervaring

Goede webshop met zeer ruime keuze en duidelijke informatie.

Lekker

Supersnelle levering!

top

viele Sachen sind verfügbar und die Lieferung ist immer schnell

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gewoon geweldig

ik ben blij

ik ben tevreden

ik heb het produkt heel snel ontvangen en het voldoet aan mijn verwachtingen. Netjes verpakt

Sehr gut.

Alles klar.

Gewoon goed

Altijd zeer prettig

Goed assortiment, zeer snelle levering

Zakjes lontong rijst besteld, die elders moeilijk verkrijgbaar waren. Bestelling binnen 24 uur in huis, wat eigenlijk niet nodig was.

goede produkten. bezorging is wat traag

breed assortiment. Aflevering duurt 2 a 3 dagen

Amazon goed

Levering prima, maar post.nl slecht , doos kapot bij de buren bezorgd terwijl ik gewoon thuis was

Goed geholpen

Levering zeer snel

Snelle goede levering

Besteld de volgende dag binnen goed verpakt

Uitstekende klantenservice

Vrolijke hartelijke Mevrouw! Hands-on approach! Top service!

Goede levering

Diepvriesproducten werden in goede staat afgeleverd en zijn heel lekker! Op de verpakking staat ook telkens de bereidingswijze.

perfect

snel verzonden en ontvangen, alles ook netjes en zeer zorgvuldig verpakt. Enige minpuntje is dat het soms wel wat prijzig is, maar dat zal ook met importkosten te maken hebben neem ik aan. Al met al een prima winkel!

Duidelijk

Ipv. af en toe wordt nu regelmatig bij jullie besteld . Qua houdbaarheid wordt goed bijgehouden. Snel , makkelijk en betrouwbaar. Ook de levering wordt ook goed geregeld Top ....

Fantasties

Woon in Paris, dinsdag besteld, Vrijdag geleverd

Heel tevreden!

Prijs-kwaliteit top! Snelle levering! Jammer dat sommige producten vaak niet voorradig zijn.

Geograaf 13

6921EW Duiven