super snelle service

super snelle service

Uitstekende verpakt en snel geleverd

Dit is mijn ervaring na één keer besteld te hebben.

9,5 net geen 10, daarvoor is de frequentie te laag.

prima webshop

Leuke producten die je niet in de super kunt kopen. Goede klantenservice. WSF de Weger/ Urk

Wow

Besteld en de volgende dag al binnen en goed verpakt.

Amazing Oriental, op alle onderdelen een TOPPER !

Via de zeer overzichtelijke Webshop artikelen besteld; deze werden snel geleverd. Super Service: Indien een artikel niet voorradig was, kreeg ik een melding wanneer het wel weer kon bestellen. Ook de lekkere recepten op de Website/Webshop zijn van grote klasse. Met andere woorden: dit is een TOPBEDRIJF !

duidelijke webshop, snelle levering

Ruim aanbod, snelle levering

Supersnelle levering

Smorgens besteld, volgende dag geleverd! TOP

De service is altijd goed en het word snel bezorgd.

Weer fantastisch

Als vaste klant weer een bestelling gedaan van hun prachtige producten. Echte aanraders

Topper qua dienstverlening

Klantvriendelijk Meedenkend Komt belofte na Voortvarend Voor herhaling vatbaar Dank Team Amazing Oriental

Heel gemakkelijk en zag er perfect uit

Alhoewel de vraag om een score te vroeg kwam, het pakket was nog niet binnen, is het wel de volgende dag bezorgd. Het was goed verpakt, ook de plastic flessen, en dit alles naar België. Zeer tevreden!

Prima!!!

Keurig verpakt aangekomen!!!

Ik bestel al jaren bij amazing oriental. Zal dat zeker ook blijven doen. Alles is altijd netjes verpakt. Als er iets niet klopt word het altijd netjes afgehandeld. Dus top!

Snelle bezorging, goed verpakt. Scherpe prijs!

Snelle bezorging, goed verpakt. Scherpe prijs!

Toppie

Snel en gemakkelijk de zelfde dag nog mijn bestelling verstuurd en de dag erna geleverd ..

???

Ik was thuis. Niemand heeft gebeld. Ik was naar het werk en doos was beneden in de gang, slordig op de grond in het midden van de ingang.

Een gigantisch assortiment, snelle en betrouwbare leverancier.

Snelle levering en precies zoals omschreven!! Bedankt voor de geluks koekjes!!!

verzend kosten heel erg duur. 300 gram bijna 8 EURO betaald. zo duur waren mijn producten niet eens

dure verzendkosten

Een Oriental paradijs

Een groot aanbod en perfect verpakte verzending. Een aanrader voor iedereen.

Supersnel en grote verscheidenheid!

Altijd een goede ervaring met Amazing Oriental en mijn favoriete aziatische supermarkt!

Eigen nummer

Ervaring

Altijd goed en netjes verpakt

Ik heb mijn bestelling heel snel ontvangen en ben tevreden met wat ik heb besteld

Geograaf 13

6921EW Duiven