Dank je voor snel levering

Een goede service Heeft gebeld voor een artikel die niet meer beschikbaar om met ander gelijkaardige artikel te ruilen.

Super webshop

Bestel al een aantal jaren hier en is altijd supersnel geleverd!

zeer goed

makkelijk en vriendelijk site

Altijd alles in orde en supersnel

Bestellen gaat probleemloos, verzending is razendsnel, alles goed verpakt.

Goede, snelle en duidelijke leverinformatie

Je wordt goed en duidelijk op de hoogte gehouden over de bestelling, betaling en levering van je bestelde product.

Zoeken naar een naald in hooiberg

Er is veel keus, maar doordat producten niet altijd logisch zijn ingedeeld vind je soms heel moeilijk. Je moet blijven zoeken of andere namen gebruiken om ze te vinden. Bijvoorbeeld mixed pickles is alleen te vinden via het merk(naam) "Me Chung". Sommige zaken hebben jullie alleen in de winkel, maar niet in webshop. Voorbeeld peer essence van Singhs (Taste Maker). Assortiment is groter dan de webshop.

Kan beter.

Jammer dat mijn bestelling 3 dagen op "wordt nu gepikt" heeft gestaan terwijl wel alles op voorraad was en ik al had betaald waren. Pas nadat ik er achteraan belde werd het direct verzonden.

Snelle en goede levering van mijn bestelling

Ik kom normaal graag zelf in de winkel. Maar ben tijdelijk minder mobiel. Dus heb ik de producten online besteld, van de site die ook gebruiksvriendelijk is opgesteld. Er is een ruime keuze waar je naar zoekt. Kortom ik ben tevreden.

Ik kreeg een vriendelijke spontane dame aan de telefoon toen er een aantal producten toch niet op voorraad bleken te zijn. Ik werd er spontaan vrolijk van! Super service en snelle levering

Super! Snelle levering en alles netjes verpakt.

Uitstekend! Kookingrediënten van hoge kwaliteit en exotisch dessert

Veel van de exotische kookingrediënten van hier zijn ongewoon om in andere winkels te vinden. Mijn vrouw en ik zijn hierheen verhuisd vanuit Vancouver en vinden het moeilijk om authentieke Aziatische restaurants in Rotterdam te vinden. Gelukkig is ze een getrainde chef-kok en met de ingrediënten die ze van Amazing Oriental vond, kon ze enkele van haar/onze favoriete maaltijden opnieuw maken. Er is ook een degelijke selectie van internationale desserts. Er zijn echter niet veel items van iconische merken als Puchao, Hi-Chew of Kasugai. Het online bezorgsysteem is nu betrouwbaarder, maar ga naar de winkel in het winkelcentrum, het is ook geweldig!

Uitstekend snel en volledig

Goed kwaliteit producten Snelle levering Goed verpakt breekbare artikelen

Alles keurig geleverd

Alles keurig geleverd en goed op de hoogte gehouden van het bezorgmoment.

Heel tevreden

veel keuze en goede kwaliteit

Ik koop al jaren mijn Thaise producten bij Amazing Oriental.

Vlot, goede voorzorgsmaatregel genomen voor breekbare spullen. Heel content!

Snelle levering en heerlijk eten

veel producten snel levering

Was weer goed geregeld

Veel keuze, goede uitleg en heerlijk eten.

Goed en vriendelijk contact met de klantenservice. Ruime keuze en snelle levering. Bij diepvries producten duidelijke uitleg dat die alleen op vrijdag geleverd worden. Enige nadeel dat het een stukje fietsen is anders zat ik wekelijks in het restaurant te Eindhoven :p Probeer het, vraag gerust gewoon een top toko.

correct , perfecte info

een professionele behandeling

Geweldige producten en diensten

De amazing oriëntal heeft een grote variatie aan producten. Veel keuze en leuke aanbiedingen.

Goede spullen snel geleverd

Goede spullen snel geleverd