Great

I am really happy I got my order within a few days, excellent and quality service.

Geweldig!!!!

Snelle en perfecte levering Deze keer "spannend", omdat het de eerste keer vers en vries levering was met de nieuwe firma! Maar: niets dan lof!!!

Goedemorgen email communicatie Keurig verpakt (diepvries aparte) En op tijd geleverd. We komen zeker terug.

Goede snelle levering!

Opnieuw topservice.

Zowel de inkoop als de diepvriesproduct levering is als afgesproken. Ook fijn dat je op de leverdag tot op een uur weet wanneer de levering is. Bedankt.

Snel geleverd, goed ingepakt.

Alles super naar wens!!!!

Super snel!!!

Geweldige winkel en service

Super lekker, altijd leuke aanbiedingen en snelle service :)

er is altijd ruimte om te verbeteren.

Er is altijd ruimte om te verbeteren

Super site

Makkelijke site, veel keuze en betaalbaar Snelle levering echt top

Goede prijs beteren service. Ik hou van deze winkel en de noodles en de aanbiedingen eigelijk alles sommige dingen zijn hier ietjes duurder maar dat is bij elke winkel zo 10/10 would order here again and again :)

Zoals altijd, gewoon top. Snelle levering, goed verpakt en leuke prijzen. Cu next time

Snelle correcte levering.

Snelle correcte levering aan superprijzen

Snel aflevering, goede selectie

Een winkel die ook goed is voor mensen die gluten intolerantie hebben. Uitgebreide selectie producten. Snelle aflevering ook.

Heel fijn

Goede service.

Technisch niet in orde

Er ging iets mis bij het plaatsen van de bestelling en ik kon niet kiezen wanneer het pakket werd bezorgd. Ook is de zoekfunctie onduidelijk. Ik zie liever afbeeldingen van producten in de zoekresultaten dan alleen tekst. Bij het plaatsen van de bestelling ging iets mis waardoor er in mijn browser stond dat de bestelling was geplaatst terwijl ik nog geen betaling had uitgevoerd. Later kreeg ik een mail dat ik mijn bestelling kon betalen met een link naar iDeal. Deze link werkte niet. Hierdoor moest ik de bestellen opnieuw toevoegen aan mijn winkelmand en hierdoor ik het één en ander aan producten vergeten toe te voegen. PostNL - Ik kon niet kiezen wanneer het pakket werd bezorgd. Het zou op zaterdag bezorgd worden dus ik ben thuis gebleven. Uiteindelijk kreeg ik bericht van PostNL dat het pakket later bezorgd zou worden en uiteindelijk is het zonder bericht op de dinsdag erna bezorgd. Het zou fijn zijn als je bij het plaatsen van de bestelling kan kiezen wanneer je het laat bezorgen.

Snelle levering in stevige verpakking.

Zeer vriendelijke klantenservice Alles snel geleverd Goed verpakt

Grote keuze

Veel keuze van lekkere Oriëntaalse producten.

Goede kwaliteit en betrouwbaar

Jaren achtereen kocht ik de doos met dertig flesje Panax ginseng in Amsterdam, maar bestel ik een aantal dozen tegelijk online. De bezorging is oké. Ook de prijs blijft binnen de perken, terwijl andere bedrijven woekerwinsten maken met dit product.

ik vind als goed en vers

geweldig

zoals gewoonlijk zeer professioneel , goede kwaliteit en prima service

Altijd goed

Snelle verzending, veel producten, goede prijzen.

Geograaf 13

6921EW Duiven