AO levert wat ze belooft!

Al 2 x bij u besteld. Steeds komt alles goed aan en biinen 48 uur. Dus ook nog es lekker snel!

Correcte behandeling

Alles geleverd volgens afspraak

Goed en snel bezorging

Goed en snel!

Altijd correcte levering, goed verpakt.

Snelle levering en kwaliteit is top,

Very good service

Very kind customer service. Order prepared quickly. Long time customers, never disappointed.

Prima service.

Snelle levering en perfect ingepakt.

Goed, dank u wel

Dat u mijn bestelling snel hebt ingepakt.

Fantástico

Já não é a primeira encomenda, e não será a última! Vale a pena!

• Você nos recomendaria? sim

Uitstekende toko

Snelle levering en keurig verpakt. Prima producten.

Alles wat ik nodig hebt, is hier te verkrijgen!

Top! Snelle levering, keurig ingepakt!

Levering netjes en duidelijk

Tevreden met levering, netjes ingepakt (bijv breekbare producten). Verse producten (groente) zien er ook goed uit qua kwaliteit.

Perfection

Snel levering, producten zoals beschreven,

Snel bezorgd en netjes verpakt

Zeer snel bezorgd en netjes verpakt.

Meewerkend , meedenkend.

Behulpzaam, vriendelijk .

Ik bestel hier graag omdat je heel veel keuze hebt en het keurig verpakt en op tijd geleverd wordt. Hele leuke aanbiedingen. Super tevreden

Beste Oosterse groothandel ooit!

Eenvoudig in bestellen, super snelle verzending! Veel keuze online! Minder dan in de fysieke winkel maar gelukkig ook veel gekoeld en vers. Nooit klachten gehad met versturen, top!

Perfecte levering

Levering vond plaats binnen opgegeven tijd

Mooie functie die voorraadwaarschuwing

Mooie functie alleen jammer dat ik hem vaak nodig heb

Hoge bezorgkosten

De bezorgkosten zijn hoog voor wat je uitgeeft aan Aziatische producten. Er wordt goed gebruik gemaakt van de monopoliepositie. 1x per week bezorgen is echt te weinig.

alles kunnen vinden wat ik nodig had.

makkelijk spullen te vinden op de website

Fast and cheap delivery. Noodles good, as exptected.

Topproducten

Heel blij met de bestelde waren. Alleen blijft het met de pakketten wat tegen vallen : als een bestelling erg groot is, hoeft echt alles in 1 superzware doos? Nog een suggestie : geef op de website aan, hoe veel drankjes (flesjes, blikjes) samen een nette verpakkingseenheid vormen (of ze in 6-packs komen, enz.) : zo kan de klant zijn dranken in die netjes ingepakte eenheden bestellen, en niet een zooi uit 20 rondslingerende blikjes in 1 grote doos krijgen, die allemaal deukjes door botsen met elkaar oplopen.

Prima verzorgd

Zoals altijd de verzending prima verzorgd en snel geleverd, wat ik erg jammer en vervelend vind is dat jullie geen verse en diepvries spullen meer leveren op de Waddeneilanden. Anders hadden jullie een 10 gekregen.

Goeie producten

Geograaf 13