Altijd. Snelle levering, goede service, heel tevreden

Alleen langere bezorgtijd als normaal

het is niet mogelijk om contact met ze te krijgen per mail/telefonisch of whatsapp

Ik had een bestelling geplaatst omdat ik iets met spoed nodig had. Heb er 1,5 week op moeten wachten, emails werden niet beantwoord, telefoontjes niet opgenomen of teruggebeld en op email kreeg ik na 1.5 week antwoord dat het die dag op de post gedaan zou worden.

Dik tevreden

Ik ben zeer tevreden over de producten die goed zijn aangekomen. Alles was netjes verpakt en is heelhuids aangekomen. Ik zal zeker nogmaals bij Oriental bestellen.

Helemaal tevreden

Goede website, duidelijk, eenvoudig te bestellen en snelle levering! Ook fijn dat je voor een Post NL punt kunt kiezen. Dit was mij eerste bestelling maar er gaan er nog vele volgen!

Prima webwinkel

Ruim assortiment inclusief recepten. En alles was echt super netjes en veilig ingepakt.

Top!!!

Super goed en netjes ingepakt. Ik ben heel tevreden!

Formidabel

Bijna geen nee te krijgen

Van zoeken tot en met levering ging alles goed en snel

Goede producten

Op tijd bezorgen

zeer goed

Zeer goede ervaring. Goede voorraad, groot assortiment.

Compleet geleverd en goede spullen

Grote keuze, veel interessante producten.

Prima en snel geleverd

Prima en snel geleverd

Ik heb al een bericht gestuurd over verkeerde verpakking

De emping lag op bodem van doos met zwaardere nootjes en rempejeh erboven op

Ze hebben een mooi groot assortiment. Een aantal artikelen die ik had besteld bleken achteraf toch niet op voorraad te zijn. Zij belden mij hierover en kwamen met een oplossing die voor mij prima werkte. Alles was netjes in de doos gedaan; niets was kapot. Ook was verder alles aanwezig dat ik had besteld en waarvan eerder een vervangend product was gecomminuceerd. De levering was nog binnen diezelfde week. Ik bestel hier vaker en voor mij is AO dé Aziatische supermarkt!

Snel, correct en zorgvuldig verpakt.

Prima snelle levering

Zeer goed werd gebeld over 1 artikel , wat direct tot volle tevredenheid werd afgehandeld

altijd correct.

Ik bestel nog steeds bij hun dus dat is een goed teken.

Amazing!

Alles was uitstekend geleverd en op tijd geen problemen en was ook uitstekend op de hoogte gehouden. Jullie zijn Amazing en ik hoop dat jullie ook een zaak openen in Dordrecht dan kan ik elke dag bij jullie boodschappen doen.

Top!!!

Goed verpakt , snelle levering en op tijd Ik ben zeer tevreden.

Makkelijk te bestellen via de site en vlugge bezorging

Best n fast response

Really good store n fast response.

Snel

Geograaf 13