Correcte snelle levering

Snelle levering , alles prima verpakt en geen leveringskosten !

Snel geleverd, goed product

Erg tevreden

Goede kwaliteit maar prijzig

aangeschaft vanwege moeilijk verkrijgbaar echter misleidend want prijzen worden zonder btw vermeld

Fantastisch!!

Goede snelle levering.

Ik vind prima winkel

Ik ben tevreden.

Snel en correct geleverd

Op het oog voor verspilling van verpakking materialen geen 10 maar een 9 het was echt goed ingepakt netjes en snel verzonden ze hadden het gewoon zo goed in gepakt dat ik een doos vol verpakkingsmateriaal had maar dan ben ik eerlijk zie het liever zo dan dat ze het niet hadden geïnteresseerd en het maar gewoon hadden verzonden ik blijf er zeker mijn spullen bestellen 100 procent en kan het andere aanraden

Snel en correct

goede service en snelle bezorging

Snel levering goede prijzen echt goede kwaliteit

Ik koop groene thee al jaren uit winkels in nederland maar deze keer is anders het was lekkerder en frisser bij Oriental Asian supermarkt

good tea and timely delivery

good tea and timely delivery

Snelle zending

Goed product dat snel en goed geleverd wordt.

Helemaal goed

Helemaal prima, lekkere Gon Bao-saus!

Snelle levering, goede producten alleen jammer dat niet alles te krijgen is online. Zou graag meer zien

Snel en goed!

Producten zijn altijd goed verpakt en snel bezorgd.

Breed assortiment en levering binnen de tijd die ervoor was opgegeven.

Mooie site met uitgebreid assortiment!

De producten waren snel geleverd. Alleen de Hotpot was niet te eten. Te heet en de smaak heel vies net schoonmaak middel. Dagen last gehad van me maag. Ik had er 2 besteld 1 voor mij en 1 voor me vriend . Hij kon het ook niet eten terwijl we wel de samyan noodles gwn kunnen eten. Ik zou graag me geld terug willen krijgen hiervoor is dat mogelijk.

Uitemate goed

Ik koop al jaren bij Orientalwebshop, nog nooit problemen gehad. Ik deze zaak van harte aanbevelen

Snelle levering en goede verzending

De interne zoekmachine verbeteren

Doe het altijd en is goed geregeld

Uitstekend service

Producten zijn mega lekker en veel beter dan andere sites. Klantenservice was heel goed. Zeker een aanrader.

Very fast delivery, good quality, very well packaged.

Very fast delivery, good quality, very well packaged.

Altijd super

Altijd super .. snel geleverd en goede service!

Pijlsnel!

Binnen 24 uur had ik mijn volledige bestelling binnen, compleet, goedkoop en keurig verpakt.

Veel keuze

Er is veel keuze, makkelijk te bestellen en super snel geleverd in Portugal.

supersnelle levering

Heldere communicatie, hele snelle levering, alles prima

Geograaf 13

6921EW Duiven