Snel en goede producten

Snelle levering, goede producten, fijne winkel

Heel Stelle levering

Good service, attentive customer service, quality products & variety. Quick processing of the order.

Goede producten, snelle bezorging

Al tientallen jaren ben ik klant van Amazing Oriental, maar dan wel in de winkels. Het enige wat mij nog tegen heeft gehouden om hier destijds mee door te gaan, is mijn fysieke handicap. Wat dat betreft is de website (gedeeltelijk) een uitkomst voor mij. Gedeeltelijk, omdat ik geen oosterse talen kan lezen, de site enigszins moeilijk te navigeren is, en ik op deze manier de persoonlijke adviezen en uitleg van de vriendelijke en behulpzame medewerkers node mis. Op deze manier koop ik alleen maar goederen die ik al (her)ken.

Geweldige ervaring

Mooi aanbod, duidelijke website, snelle verzending, helemaal top

Makkelijk bestellen, maar de PostNL maakt het extra moelijk.

Makkelijk bestellen, maar de PostNL maakt het extra moelijk. PostNL, levert bij de buren 2 appartement verder terwijl op mijn thuis adress is ook een appartement. Dus mijn volgende bestelling gaan rechtstreeks naar PostNL drop point.

Goed verzorgd en snel.ook assortiment is goed

Zie bovenstaand

mijn ervaring met Amazing Oriental is goed

Great service and fast arrival

Second time ordering and I've had nothing but great experiences and amazing customer support.

Zeer goede eerste indruk!

Supersnelle levering en keurig ingepakt ontvingen wij de potten sambal!! Zeer snelle levering. Ga zo door.

Tevreden

Bijna perfect

Alles was super lekker ... We hadden wel een probleem met het bestellen. Hebben gebeld en werden super vriendelijk verder geholpen tot alles in orde was

Goed en snel

Besteld, snel ontvangen, geen problemen.

Blij

Producten zijn perfect, heel ruim assortiment , netjes verpakt en koel afgeleverd. Alleen de grote van de doos/verpakking voor iets kleins is overdreven. Misschien ook wat kleinere dozen aanschaffen.

er wordt geinteresseerd geluisterd

men kijkt of er een oplossing te bedenken is voor mijn Thee probleem en doet zijn uiterste best met aanwijzigingen dit op te lossen. En ik heb weer thee. Bedankt!

Uitmuntend

Uitmuntend assortiment snel en zeer zorgvuldig verpakt verzonden, aanrader

Altijd een positieve ervaring

De prijzen zijn goed, breed assortiment, als iets uit voorraad is en je hebt wat geduld, meestal binnen een paar dagen weer binnen, de pakketjes zijn netjes en doordacht ingepakt, ikzelf heb alleen positieve ervaringen met Amazing Oriental , ook met de toko's en raad ze zeker aan, helaas zitten ze niet in de buurt van mij dus bestel ik af en toe online, en op een of andere manier zit ik zo aan de minimale bedrag voor gratis verzenden, en niet omdat ze duur zijn :-)

Heerlijke produkten en snelle levering

Ik winkel graag bij Oriëntal. Goede service, lekkere spullen en je hebt je spullen snel in huis.

Great oriental supermarket. Fantastic choices of different spices and food.

Excellent

I recommend this item and seller to everyone because of the quality, price and fast shipping.

snel en adequaat afgehandeld

Enige aandachtspuntje is de vindbaarheid van een product. Was een beetje tijdrovend om mijn product (Schrimp creamy noodles) te vinden

snelle levering, groot assortiment

makkelijke keuze uit veel produkten en altijd snel gelenerd

goede ervaring

bestelling word snel afgehandeld

Ruim assortiment goede levering

Prettige webshop. Ruim assortiment. Snelle levering. Jammer dat het Nederlandse etiket over de Engelse gebruiksaanwijzing geplakt wordt

Geograaf 13

6921EW Duiven