Goed product en geweldige service

Snelle levering, veilig en betrouwbaar!

Het is goed betrouwbaar bedrijf. Snel bezorgd.

Zorgvuldig

Bestelling komt compleet en zorgvuldig verpakt aan. Goede producten. Top winkel!

Bestelling keurig verpakt

Bestelling keurig verpakt en rap geleverd. Prachtig!

Alleen jammer dat ik geen keuze kan maken wanneer de rijst geleverd kan worden. Mijn vrouw is zwanger en woont 2 hoog en helaas was ik niet thuis. De rijst weegt 20 kg maar gelukkig was de postnl bezorger zo aardig geweest om wel naar boven te brengen, anders was het lastig geweest.

Goede goede en snelle service

Keurig en snel geleverd

Keurig en snel!

missing items from delivery

had some items missing

netjes

goed verpakt en snel bezorgt

Prima ervaringen.

Altijd keurige berichtgeving. Alles perfect verpakt en snel geleverd, hoewel het dit keer door de feestdagen, iets langer duurde dan normaal. Grote keuze uit merken en artikelen en gelukkig ook goede keuze met betalen, dus ook voor mensen die geen internetbankieren hebben.

Schön eingepackt. 包装がいつも丁寧にしてあります。

• お勧めしますか? Yes

disappointed

they gave me a wrong item, and a canned good without the "key" to open it

Complete and rapid delivery

I was not able to see the progress of my order nor of the delivery, however all was perfect and just took a few days (delivery in BE) Very happy of the service! Highly recommend your shop!

Kinderlijk eenvoudig.

De website is heel overzichtelijk, met een ruime assortiment. De artikelen zijn goed te zien. De afterservice is uitstekend. Een besteld artikel was niet meer leverbaar ben ik eerst via de mail benaderd voor een vervangende daarna telefonisch toen mijn reactie op de mail weg bleef; Heel erg bedankt, vind ik Top! Verder een correcte afhandeling aan de telefoon en ook van de bestelling en levering.

Heerlijke producten

Goede en heerlijke producten en top levering

Top, vanaf bestelling tot aan ontvangst.

Wij wonen in Spanje en ik moet zeggen dat wij zeer tevreden zijn over Oriëntal. Vanaf het online bestellen tot aan de ontvangst van de artikelen. Keurig netjes word je op de hoogte gehouden over de voortgang van wat je besteld hebt. Er is ook veel aandacht besteedt aan het verpakken van de artikelen. Alles wordt stevig en zorgvuldig verpakt. Ook de verzendkosten vielen mee, zeker in vergelijking met andere bedrijven.

Najlepszy sklep online jaki znalazłam.

W tym sklepie internetowym jest bardzo duży wybór asortymentu, z czego jestem bardzo zadowolona. Znalazłam tutaj moje ulubione produkty, jak i inne, które warto spróbować. Ceny są na prawdę przystępne i niewiele się różnią od tych w innych sklepach online z asortymentem azjatyckim. Wysyłka szybka i bez problemowa. Kontakt z obsługą klienta również szybki i bez problemowy. Z czystym sercem mogę polecić Amazing Oriental innym i na pewno zrobię w nim zakupy ponownie. Pozdrawiam :)

• Poleciłbyś nas? Tak

Levering duurt te lang

Alleen de levertijd duurt te lang

Snelle en goede service

Al jaren een fijne winkel met veel keuze

Tip top geleverd!

De bestelde artikelen in goede staat ontvangen. Perfect!

Heldere website

Alles was makkelijk te vinden op de website, goede aanbieding gevonden en deze laten bezorgen zonder verzendkosten. Ik zou ook wel verse ingrediënten willen bestellen maar €10 extra is mij weer te veel, uitleg hierover stond wel duidelijk op de site. Goede ervaring, ik bestel zeker weer

Prima en netjes geleverd. Ook glazen potten.

Prima en netjes geleverd. Ook glazen potten zijn heel aangekomen. Goed dus.

Heel goede ervaring. Mijn winkel van dichtbij. Vooral dat ik een dorp woon. Ik blijf zeker bij Amazing Oriental afnemen.

10/10

top

Al vele jaren top producten ontvangen van oriental webshop.. een aanrader voor iedereen. Vers en diepvries producten van hoge kwaliteit en goede correspondentie over en weer..

Geograaf 13

6921EW Duiven