Goede service en verpakking

Komen de leveringsafspraken na.

Kwaliteit met een glimlach

We eten op Texel graag Pom, wanneer we hier de ingevroren ingrediënten bestellen wordt dit altijd piekfijn geregeld.

Snelle bezorging

Besteld en de volgende dag bezorgd, breekbare crackers zeer goed verpakt. Alles is heel aangekomen. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Goedkoper dan bij een toko. Zeer goed bevallen, kom zeker terug.

alles wat ik had besteld is keurig ingepakt.

Mijn ervaring was in één zin goed.

Mijn ervaring Omschrijf ik als klasse, Top presentatie. de verschillende producten bescherming/verpakking en transport via Vers en Fijn verliep duidelijk, optijd en vriendelijk.

Binnen een dag m'n bestelling al binnen, super.

We raden deze winkel aan voor authentieke multiculturele snacks, zeevruchten + kookingrediënten!

Toen we vanuit Vancouver, B.C. naar Rotterdam NL verhuisden, dachten we niet dat we weer authentieke multiculturele boodschappen konden kopen. Maar toen we Amazing Oriental ontdekten, werd het onze favoriet. We waren in staat om een ​​verscheidenheid aan zeevruchten te vinden, zoals Arctic Clams, en authentieke Aziatische sauzen voor mijn vrouw om mee te koken!

Top ervaring

Bestelling werd goed opgevolgd. Super aardige contactpersoon Producten super

Ruime keuze

Ruime keuze en zelfs in de kerstperiode flexibel Goede beschrijvingen en netjes verpakt

Good packaging, quality product

I can find many products from Asia and the prices acceptable comparing to the great quality products. The delivery was punctual and packaging was perfect.

Heb mijn pakket in goede orde ontvangen.

assortiment niet op aangevuld,m Visa afrekening werkt niet goed

Assortiment instant noodles heel beperkt. Afrekening via VISA werkt niet

Laat verstuurd

Het stond er wel bij, dat verzending x tot x werkdagen kon duren, maar dat het toch werkelijk 4 werkdagen duurde totdat mijn bestelling verzonden was vond ik zeer opmerkelijk en had ik in deze tijd, met "vandaag voor 23.00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden" ook totaal niet verwacht. Ik vind de winkels van Amazing Oriental echt top, als je zo eentje in de buurt hebt dan moet je daar gewoon langs gaan.

Toppie

Lekker eten & snelle levering

Groot assortiment en snelle levering

Groot assortiment en snelle levering. Top service als iets niet voorradig blijkt. Ik blijf hier bestellen.

Alles netjes geleverd en in een korte tijd.

Goede levering

Onbeleefd

Was wel thuis maar postnl bracht mij pakket naar postnl punt

Bestelling op tijd ontvangen.

zeer tevreden

super super

uitstekend

heel erg tevreden met de producten en met de service

Optijd en in goede staat mijn pakket mogen ontvangen top service. Ik zal weer producten bestellen.

Goed bedrijf ik ben allang klant

Ik hoop bij de bestelling gaat beter alles op tijd... bezorgen

Snel en goed verpakt

Snel en goed verpakt

Heel druk.

Afgelopen donderdag was het eigenlijk te druk om lekker te winkelen. Maar toch was alles aanwezig, en verliep alles soepel. Normaal loop ik alle gangen af, maar gisteren was het meer, snel pakken wat nodig is, en weg.

Geograaf 13

6921EW Duiven