is goed te doen met de bestelling

herhaling vatbaar

Goede producten veel keuze mogelijkheden. Normaal gesproken snelle levering, buiten de feestdagen.

Teleurstellend en eigenlijk te duur

Retourneren bij aankoop online is voor eigen rekening en kan niet in één van de winkels. Dat is stug en niet klantvriendelijk. Assortiment is uitgebreid, maar daarentegen ook wel fors aan de prijs.

Zoals altijd goed product en snelle goede service.

Zeer tevreden over producten. Dit keer ook vriesproducten gekocht. Als het gewicht van een besteld vriesproduct uitverkocht is wordt je gebeld en bieden ze een iets zwaarder product aan. Zonder extra kosten worden de producten geleverd zoals afgesproken. Echt geweldig. Ben zeer tevreden.

Ice cream delivered completely melted

I got some frozen products delivered and the ice cream was completely melted when I received the package.

Keurig en op tijd geleverd

De goederen waren keurig verpakt en diepvries mooi apart.

缺货

买了很多,但是有些没有送到。退款的事情也没有更新。

• 您会推荐我们吗? No

Prettig

één artikel kon niet geleverd worden maar ze hebben gebeld met vervangende opties, en waren erg vriendelijk. Ik verwacht weer eens een bestelling te doen!

Gewoon goed

De Aziatische supermarkt bij uitstek. Ik zou willen dat er meer filialen waren.

Zeer goede klantenservice en klantvriendelijkheid.

Superrrrrr!!!!

Mijn bestelling was erg snel geleverd en is erg goed verpakt, dat het haast onmogelijk is om te breken. Het zijn twee grote potten sambal Brandal van het merk Koningsvogel. Het is zeer zeker voor herhaling vatbaar.

snel verzonden, heel goed verpakt

Vrijdag besteld, Zaterdag op de post gegaan: glazen potten zijn goed verpakt, zonder dat het pakket te groot was. Producten zoals omschreven/bekend.

Uitstekende klantenservice

Communicatie vanuit de klantenservice een 10! Alleen jammer de bestelling voor mijn oma Geen kalender kon krijgen Maar verder 10 voor de geweldige service en op tijd van de bezorging voor ons kerst hotpot

keurig verpakt en precies wat ik had besteld

zal er zeker nog vaker bestellen was top.

Snelle levering, 100% top

De bestelde producten zijn steeds weer goed verpakt als dat nodig is. Glazen potten en flessen krijgen een eigen 'sleeve' om ze tegen breuk te beschermen. Overige spullen zijn goed tegen elkaar gedrukt en doos is opgevuld met opblaas plastic. Dat laatste zou misschien beter met ban dat harde pakpapier kunnen? Ik heb regelmatig besteld. Als iets miet of niet helemaal geleverd kan worden wordt contact opgenomen om het te bespreken. Helemaal OK.

Telefonisch goed bereikbaar, meedenkend, goeie service en snelle levering. Alles heel goed verpakt. Prijs kwaliteit uitstekend.

Makkelijk winkelen, snelle levering.

Zeer tevreden.

Zeer goede kwaliteit, Ook de levering is uitstekend.

Zeer uitgebreid assortiment en snelle verzending.

De site was gebruiksvriendelijk en het assortiment uitgebreid. Ook waren de producten snel en netjes verzonden.

Slecht product

De pan die ik heb gekocht is lek. De vloeistof zou gescheiden moeten blijven maar door het niet goed monteren van het tussenstuk loop de vloeistof er doorheen.

Heerlijke dingen om te ontdekken

Goede keuze als je een toko nodig hebt en in een dorp leeft. Zoveel om uit te kiezen. Snel in huis.

door middel van medewerker van Oriental heeft me geholpen.

twee weken geleden zou ik 2 pakken vegetarische haaienvin hebben maar er zit niet in de webwinkel van Oriental . toen ik naar ze bel , een enthousiasme medewerker zei dat ze die mij zou gaan zoeken. na één week heb ik die gekocht in hun website.

Super snel geleverd!

Dit is de eerste keer en ik heb geen aanmerking. Super.

I ordered some noodles, the order was good, the price ok and the delivery fast.

Geograaf 13

6921EW Duiven