Goede combinatie van communicatie en supersnel bezorgen is een pluim waard!

Krijg niet wat ik besteld heb

Heb piring lidi besteld, volgens website zijn het bordjes in gewoon bamboe kleur (lidi blad), maar ik krijg groen gekleurde piring lidi. Die had ik niet besteld. Wilde de moeite niet nemen om het terug te sturen. Zeer onzorgvuldig, en had op zijn minst bericht willen ontvangen dat het product er niet meer was en niet gewoon maar iets anders sturen.

Snelle levering en super geholpen door klantenservice!

Ik had een probleem met mijn online winkel karretje en ben super geholpen door de klantenservice. Daarna werd het ook nog eens heel snel en netjes geleverd dus ik ben super tevreden!

snel bezorgd, prima

besteld en twee dagen later in huis, prima

Eenvoudig en simpel

Mijn bestelling is snel en zonder problemen bij mij gekomen.

Snelle levering, uitstekend verpakt!

Betrouwbaar en duidelijk

Top Houd ook rekening mee met de houdbaarheidsdatum van de producten

Good

Good experience I got my delivery on time

Serves heel goed en snel

ruim assortiment, leuk om te snuffelen maar vaak te duur

Leuk om rond te lopen en ideeën opdoen. Bij sommige artikelsoorten zijn echter de prijzen over de top. Sommige thee merken zijn bijna dubbel in prijs t.o.v. concurent. Het vers vlees is zeer goed en goed geprijsd. Niet alles is in de winkel aanwezig, vaak wel in de webshop. Positieve ervaring met online bestellen dat gaat goed.

Immer schnell und korrekt geliefert!

Tolle Angebote, Amazing Deals, schnelle Bearbeitung und Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Er is altijd ruimte voor verbetering

Super, snelle levering. Zou graag ook anderen varianten willen proberen maar weinig keus helaas. Voor de rest top

Zeer goede ervaring

Makkelijk te bestellen, snelle aflevering, ik ben voluit tevreden

product ok maar extra info wat gemist

Heb GON BAO sauce van Serva besteld en had toch wat meer info recepten gezien buiten ééntje op de verpakking want geen idee tot hoeveel cc de saus (4 personen pakje) wordt verder aangevuld met olie (welke?) en water ?

Heel blij met jullie webwinkel.

Onze toko is definitief gesloten tot mijn grote spijt. Ik moet 25 km reizen voordat ik bij een andere toko ben. Blij dat ik jullie gevonden heb op internet. Mooi ingepakte spullen en op tijd geleverd. Bedankt!

snel

snel

Redelijk goed

Online problemen. Bestelling goed en op tijd ontvangen. Nog geen idee hoe het product is. Zag wel dat de spekkoek met margarine was bereid in tegenstelling tot recept van mijn grootmoeder, dat gebruikt roomboter.

Goede service en fijne producten

Fijne producten. Een snelle levering en goede service.

Eerlijk, zuiver product à correcte prijs!

Mooi aanbod, goede service, goed product, zeer tevreden van! Als ik één ding zou aanbevelen, is om meer uitleg over de producten op de website te zetten, zodat mensen die er niet vertrouwd mee zijn, gerichter op zoek kunnen.

Snel,keurig verpakt afgeleverd

Ben zeer tevreden

Jullie zijn toppers

Prima levering en alles goed verpakt

Zeer tevreden met de producten. Ook snel geleverd en alles prima in orde

Prima service en kwalitatief goeie producten

Van de week een aantal producten via de site besteld. Deze waren op voorrad en werden snel naar me toe gezonden. Gisteren de bestelde producten voor een gerecht gebruikt en iedereen was erg tevreden.

very good service.

very good service, fast and reliable delivery. Recommend! I gave 9 out of 10 points, for future improvement.

Geograaf 13

6921EW Duiven