Mijn bestelling is heel goed aangekomen, ale breekbare spullen waren netjes ingepakt zodat het niet zou breken. De noodles waren goed en de drankjes ook. Hele goede service en zeker herhaalbaar. Alleen wel jammer dat je bij vriezer boodschappen wilt dat je dan echt €39,- euro moet uitgeven kwa vriezer benodigdheden. Hopelijk komt daar verandering in, in de toekomst. Verder toppie!!!

Betrouwbaar, snel en lekker.

Diepvriesproducten dezelfde week nog geleverd. Goede intentie om mij te informeren over leveringsmoment via email. Jammer dat de link in de eerste email niet werkte. En een kleine tip voor op de website, bereid de filter mogelijkheden uit om beter en sneller te kunnen zoeken. Maar heel tevreden verder over de geleverde producten en keuze daarvan. Top zaak!

Kokosmelk hard en onbruikbaar

Kokosmelk hard en onbruikbaar

Goede service.

Als een product niet aanwezig is word je netjes gebeld. Dat is hartstikke goed

Seaweed biscuits about to expire

I ordered 5 packs of seaweed flavored biscuits all of which expire in a matter of weeks. It’s unacceptable!

• Would you recommend us? No

Goed en snel

Behulpzaam en meegaand.

物流快

周四订的货,周六就收到了,这次非常快。同时希望货物能标明产地。

Fijne producten en thuis geleverd! Kom nog terug!

Mooie winkel en goede service!

Makkelijke site om te bestellen en vlotte verzending

Goede winkel, matige webshop

De bestelling werd snel en correct geleverd. Helaas werkt de website minder goed! Al diverse keren meegemaakt dat er, als je op afrekenen klikt of inlogt in je account nadat de bestelling klaar is, opeens een ander bedrag in beeld krijgt. Als je dan gaat kijken blijkt het een eerdere, reeds afgehandelde, bestelling te zijn. Als je dus niet goed oplet krijg je een oude bestelling opnieuw geleverd!! Heel irritant en slordig. Ik hoop dat hier iets aan gedaan wordt want verder zijn wij heel tevreden.

Uitstekend service!!

Bestelling verliep goed en de bestelling werd goed ingepakt!

zal pakket goed verpakken

lastig pakket was niet goed pakken, 腐竹 was geblokken.

Very good

The shipment were delivered within 5days as promised.Thank you! I will definitely recommend this super market to my friends.

Zeer snelle levering, en uitstekend product , je krijgt wat je vraagt uiteraard !

Easy order

But one box of noodles they gave me wrong taste. But it's ok

Snel en goed

Alles was perfect

alles ok

alles ok

Er was iets niet op voorraad en ik werd netjes gebeld. Mijn geld is teruggestort zoals we afgesproken hadden dus hartstikke netjes.

Ruim assortiment en altijd vriendelijke service

Ik kom vaak en graag in de winkel. Dit keer een sushi messenset online besteld: goede prijs-kwaliteit en snelle bezorging. Top!

Hele goede service.

Sambal bestelt, was niet voorradig. Een telefoontje gehad, of het een vervangend artikel mag wezen. Iets duurder,maar voor dezelfde prijs. Kijk, dat noem ik service. Top!!

Tìp Tóp in orde :)

Wat een duìdelijke site met bijzòndere & unìeke producten !! Vlótte & zorgvùldige verzending :) Een aanrader dus om bij te bestellen !!

Not again received my order

I have not again received my order. Shipping in transit. I m not happy

Fantastische klanten service

Klein probleempje snel vakkundig en vriendelijk opgelost

Goede en snelle levering

Snel besteld snel ontvangen!

Geograaf 13

6921EW Duiven