Uitstekend.

Alles conform bestelling. Zeer snel en goed verpakt. Misschien alleen nog een ‘breekbaar’ sticker op de dozen. Post NL gaat niet zorgvuldig met de pakketten om. Een van de dozen viel van het steekwagentje, gelukkig was het goed genoeg verpakt.

Uitstekend.

Snelle en goede service

Snelle en correcte afhandeling

,zie boven

Fantastische klanten service

Ondanks probleempje snel vakkundig en vriendelijk opgelost, een echte aanrader

Goede en prettige levering

Bestelling voldoet aan mijn eisen en werd binnen een week geleverd

Spullen goed, bestelsysteem matig

De bestelling werd snel en correct geleverd. Helaas werkt de website minder goed! Al diverse keren meegemaakt dat er, als je op afrekenen klikt of inlogt in je account nadat de bestelling klaar is, opeens een ander bedrag in beeld krijgt. Als je dan gaat kijken blijkt het een eerdere, reeds afgehandelde, bestelling te zijn. Als je dus niet goed oplet krijg je een oude bestelling opnieuw geleverd!! Heel irritant en slordig. Ik hoop dat hier iets aan gedaan wordt want verder zijn wij heel tevreden.

Sehr gute Ware und super schnelle lieferung.

Fijn, prima oplossing bij het uitverkocht zijn van 1 artikel. Zeer vriendelijke dame gesproken

Zeer Goed

Ruim assortiment en snelle / correcte levering.

Alles in orde

Snelle bezorging

Zoals altijd makkelijk te bestellen en snel bezorgd.

Snelle bezorging

Zoals altijd makkelijk te bestellen en snel bezorgd.

Spullen goed, bestelsysteem matig

De producten zijn goed, alleen duurt het een week voor dat het binnen is

Fantastische klanten service

Ondanks een probleempje netjes en snel opgelost, een echte aanrader

Geograaf 13

6921EW Duiven