Fantastische producten

Fantastische producten en snelle levering!

Dit volhouden.

Manco bij eerste levering, goed vriendelijk en snel opgelost door Sheryl!!

zeer tevreden.

bestelling geplaatst en binnen de week heel zorgvuldig ingepakt geleverd!

Super Snelle levering

Jammer dat je geen diepvries producten kan bestellen, wij wonen nl in Zeeland en dus ver van alles en als je dat ook zou kunnen bestellen zouden we heel blij zijn!

Goede producten en een snelle levering.

Goede producten en een snelle levering.

Efficient online service.

More in store choice needed.

Zeer tevreden .

Artikrlen zijn heel kort bij einde houdbaarheid datum. Ook zijn artikelen vaak uitverkocht.

The best asian grocery market

Amazing oriental is the best asian market there is. Half star off online for higher prices at the web shop (I think e.g. 30cent more per can of tea is too much). Well packaged, everything super-clean; been a costumer for over 10 years now.

Geweldige winkel!

Goede producten, snel geleverd, goed op de hoogte gehouden.

Alles goed gegaan en goed verpakt. Sommige dingen zijn iets minder lang goed dan verwacht.

Mijn eerste bestelling verliep wat problematisch, in land van bestemming bleek er vloeistof uit het pak te lopen en het pakket werd door de vervoerder teruggestuurd, het is niet bij mij aangekomen. De dag nadat ik dit gemeld had werd er opnieuw verstuurd, en 3 dagen later had ik het in huis. Klantenservice is erg attent

vriendelijk en goede snelle verzending

Superfijne producten en hele snelle levering.

Fijne webshop, met veel keuze en supersnelle levering.

Makkelijk

Fijn dat het wordt thuis bezorgd

In 1 woord geweldig!

Snelle service, perfecte oplossing

De gezochte sojasaus was wel beschikbaar in de winkel, maar niet verkrijgbaar via in de webshop. Na contact is deze er binnen een paar minuten bijgezet. Via de webshop besteld en 3 dagen (bestelling was in het weekend) netjes verpakt binnen. Goede service.

Uitstekende service, diepvries producten besteld en op tijd en goed ontvangen.

Picobello

Snelle levering en een leuk cadeautje er bij :)

Veel keuze

Wel duur

Uitstekende service!

Makkelijk bestellen, netjes en goed beschermend verpakt, vriendelijke + beleefde chauffeur/bezorger. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Kwaliteits producten, goede prijs.

Uitgebreid assortiment, producten van goede kwaliteit. Snelle levering.

Geograaf 13

6921EW Duiven