Veel keus en netjes verzonden

De helft van de bestelling is fout

De helft van mijn bestelling kloppen niet. Andere merken en smaken geleverd dan wat ik online heb besteld. Erg teleurstellend!

Goed!

Altijd zeer vlot! Deze keer wel ietsje langer moeten wachten, maar heb begrip voor *Sinterklaasperiode*. Dankuwel (y) (y)

Goed!

Heel erg goed hoor

Alles is gewoon perfect, ben er ontzettend blij mee .

Heel erg goed hoor

Alles is gewoon perfect, ben er ontzettend blij mee .

Top!!

Snelle levering, alles correct

onvoldoende

De levering duurde te lang omdat er een product niet voorradig was , er werd niet over gecommuniceerd . Zelf gaan mailen toen werd het pakket opgestuurd zonder de producten die niet voorradig waren. Eerder gaan vragen aan de klant of de levering kan plaats vinden zonder de producten die niet voorradig zijn

onvoldoende

De helft van de bestelling verkeerd geleverd

De helft van de producten die ik heb besteld kloppen niet met wat ik heb gezien op de website. Ik vind het erg teleurstellend!

Geograaf 13

6921EW Duiven