Mooi op tijd en correct

Alles mooi en correct geleverd

Goed.

Bestelling van begin tot aflevering goed gegaan.

Houdbaar Datum

Ik heb totaal 13 items gekocht en ontvangen op 18 nov 2022.. iedere producent is goed met houdbaar tot 2023 of 2024. Behalve een "de Great Wall preserved Vegetsbles (Tung Choi 300g) xijn houdbaar datum is super kort t/m 8 dec 2022 en bij website niet opmerking.

Zeer tevreden klant

Al meerdere keren online besteld. Altijd alles keurig verpakt. Zeer tevreden klant .

prima service en top producten

prima service en top producten

Goede sortering en kwaliteit

Prima en vlotte service

Mooi optijd geleverd

Weer prima op tijd

Lange leveringstijd.

Top producten!! Maar een behoorlijke lange leveringstijd. Dan kan je beter gewoon naar de winkel gaan..

Snelle levering!

Helaas bleek er een zakje kruiden te missen, masr t doosje was verzegeld..waarschijnlijk een fabrieksfout.

Snelle en net verzorgde levering

Nvt

Later geleverd

Goed verpakt maar helaas later geleverd dan beloofd.

Te lange levering.

Mijn bestelling werd pas ruim een week later geleverd.

Alles perfect verlopen!

Mijn bestelde goederen zijn goed aangekomen!

Redelijk maar veel langzamer dan verwacht

Een assortiment aan Koreaanse goederen besteld. Geen spullen die niet op voorraad waren of in de diepvries horen. Het duurde 5 werkdagen voor het verstuurd werd. Dus de bestelling was voldoende maar blonk niet uit in service prijs snelheid of kwaliteit. (Ook niet in het negatieve)

Im a repeat customer, but not super happy with the frozen delivery

I have ordered before with the Oriental webshop, and it is always reliable. But I ordered frozen goods for the first time, and it was a minor annoyance the code given to me never worked. Customer support replied fast, but the delivery time given to me was a bit off. Still satisfied tho

top

Voor het eerst was alles keurig in twee dozen verpakt. Alles prima verzorgt en in zeer goede orde ontvangen!!

Bezorging duurde veelte lang

Alles goed verpakt. Alleen de bezorging zal wel veel sneller kunnen Dan een week lang op je spullen wachten!

Ik heb alles super goed ontvangen ben zo blij jullie zijn super

Prima prijs kwaliteit verhouding

Producten kwamen netjes verpakt aan,

Prima afgeleverd

De potten sambal waren goed verpakt en kwamen heel aan.

niets op aan te merken

zie opmerking boven

snel en keurig verzonden

snelle en correcte levering

Bestellen gaat prima alleen de verzending mag sneller

Snel en netjes

Snel geleverd en goed verpakt

Geograaf 13

6921EW Duiven