Makkelijk besteld

Makkelijk besteld en snel in huis, ik ga bijna nooit meer naar de winkel voor verpakte producten. Online bestellen is zo makkelijk!

Bestelling van Amazing Oriental

De bestelling was dit keer vlot in huis, bedankt.

Gewoon snel geleverd .

Zie boven

Levering duurt wel lang

Goede sortering en produkten maar levering kan wel sneller na 4 dagen pas in huis.

Heel goed, goede service en prettig contact!

Heel goed, goede service en prettig contact!

Levering duurde iets langer dan ik gehoopt had maar was ok.

Nog net geen 10

Bestelling on line over 50.00 Euro toonde verzendkosten van 5.00 Euro. Belde AO kantoor voor verklaring. Werd ontdekt dat er een fout in computer system was. Dat werd snel gecorrigeerd.

Goed assortiment en nette prijzen

Werd keurig verpakt en gekoeld bezorgd met duidelijke track en trace.

Verkeerde levering

Er is een verkeerde, bestelling geleverd in heb krupuk udang besteld, maar toe ik de doos open heb gedaan zat er emping in

Niet helemaal tevreden

Ik had een kilo shortribs besteld,ik wil deze verdelen in 4 portie,s van 250 gram blijkt er maar 780 gram product te zijn geleverd.En dit voor €22,- per kilo

Delivery

My 26kg parcel was taken to the post office. I had to carry it home on my own. It was so heavy, I wished they had just left it downstairs for me like they normally do. I made a mistake on my order but because I need to pay for delivery to refund there is no point to return or exchange a 20kg rice. Defeats the purpose of returns

Veel soorten producten en goed ingepakt voor thuis bezorg

Veel soorten producten en goed ingepakt voor thuis bezorg

Uitstekend!

Ruim assortiment en levering binnen een paar dagen!

Geweldige service!

Besteld product voldeed niet aan de verwachtingen. Retour gestuurd en binnen 2 werkdagen mijn geld terug. TOP service!!

Fijne website, overzichtelijk, heerlijke producten en snelle levering, super tevreden.

zoals altijd op tijd

Goed product, snelle levering…

….ik ben daarom zeer tevreden over Amazing Oriëntal…

Groot assortiment, vlot geleverd

Geweldige winkel en webshop. Enig puntje is dat er bij mijn levering een fles sojasaus zat die nog maar een maand houdbaar is. Dat is in de fysieke winkel ook iets waar je op moet letten.

Het gaat goed.

Snelle levering. Producten zijn weer fantastisch.

Veel keuze in producten

Altijd lekkere producten. Veel keuze.

Subliem

Ik wilde o.a 2 spekkoeken en andere producten zoals sambal etc. naar mijn zus op Mallorca sturen omdat die al jaren geen spekkoek meer had gegeten en daar ontzettend naar verlangde! Omdat het online niet lukte om ook de spekkoek op te kunnen sturen heb ik na telefonisch contact gevraagd of het toch kan en in overleg met de zeer vriendelijke Sheryl die overleg had met haar meerdere dat ze het toch kunnen en gingen doen maar dat ze niet de versheidsgarantie kunnen garanderen omdat het om een levering gaat naar Mallorca. Dat begreep ik maar het allerbelangrijkste is dat ze samen naar een oplossing zochten voor mijn zus die al jaren geen spekkoek etc. had gegeten ! Top Oriëntal en jullie hebben mij en zeker mijn zus op Mallorca superblij gemaakt!

Gemakkelijk en snel

Fijn assortiment, makkelijk besteld, snel geleverd. Helemaal prima.

Mis echter nog 1 artikel, Nog steeds niet geleverd of het bedrag nog niet terug gestort

Service gericht en vlot

Fijne ervaring, alles was netjes en veilig verpakt. Kwam ook snel binnen.

Geograaf 13

6921EW Duiven