Goed, keurig volgens afspraak geleverd

Alleen mogen de diverse prijzen mbt bezorgen wel duidelijker. En de webshop zou nog wat verbetering kunnen gebruiken, mbt zoeken. Verder alles in orde.

Makkelijk te gebruik webshop, snel verzending

Grote selectie of producten en snel verzending

zoals altijd snel en goed verpakt geleverd

Helaas heeft zich bij de laatste levering een pot met sambal geopend, wat een kleine ravage veroorzaakt heeft.

bestelling eerder binnen dan wat aangegeven wordt.

het enige wat me een beetje stoorde was de verpakking. een enorme om doos mat heel veel luchtkussens, had nog 1x bestelling ingekund. zo groot de doos dit zou toch ook anders kunnen? verder alles prima verlopen en de kids zijn happy met hun Indo miesoep.

Ik ben tevreden

Ik bestel altijd bij Oriental altijd goed verpakt verpakt...

Go-to toko

Altijd goed aanbod en goede prijzen. Voor het eerst online besteld en dat ging prima. Alleen de levering duurt lang (ongeveer een week)

Kwaliteit en veel keuze!

De internationale selectie aan goederen is zeker een plus punt ten opzichte van de meer lokale keuzes zoals AH en Jumbo. Vooral de Instant Noodles biedt zeer veel opties aan, maar ook qua kruiden, biscuits, drinken en veel meer. Enige min puntje zijn de lange bezorgtijden, maar dat is niet te vermijden vrees ik.

Prima producte, snelle levering. Duidelijke communicatie over bestelling en verzending.

Good service, good value for money

I was lucky to find exactly what I was looking for and everything went smoothly, thank you

Heerlijke producten

Was onduidelijkheid over bestelling, heel netjes telefonisch opgelost. Prima service!

Altijd goed

Ook voor vegetariërs.

Package well packed

I got the package really well packed and fine, delivery is okay. The only little pity is that there are not many fresh vegetables or fruits items in website shop

Jammer dat de levering zo lang duurt. Verder prima producten.

Eenvoudig en snel besteld

Eenvoudig en snel besteld

Goede communicatie

over het algemeen ben ik tevreden met de service van amazing oriental. Na mijn bestelling was alles snel verstuurd en werd ik goed op de hoogte gehouden waar mijn producten heen waren gegaan. Het bezorgbedrijf is echter waar de problemen zijn; de helft van de levering was manco (tot 2x aan toe). Na contact op te hebben genomen met de klantenservice van de oriental heb ik gelukkig wel netjes het bedrag van de missende producten teruggekregen incl. de verzendkosten. Een heel fijn bedrijf, maar zonde van de levering, want hierdoor bestel ik nu niet meer online.

Netjes en perfect verpakt…

Ga zo door,beter kan niet….

Alle bestelde producten thuis bezorgd

Online bestellen ging goed! Super

Tevreden

Vlotte levering en verwerking van mijn bestelling

Helemaal TOP

Snelle bezorging

Fijne webwinkel, mooi assortiment, maar héél traag

Op de site wordt het vermeld dat het even kan duren, maar het blijft vervelend om meer dan een week op je bestelling te moeten wachten... Dat is ook niet echt meer van deze tijd en moet echt beter. Buiten dat geweldige webwinkel met een mooi assortiment en nette prijzen.

Vrij goede app n snelle service

Zou helemaal top zijn als die zware zak rijst net over de drempel geleverd zou worden met al die sterke mannen bij jullie☺️ Zou dat moeten lukken toch

Geograaf 13

6921EW Duiven