Altijd Top!!

Ruim assortiment en mooie aanbiedingen!

Kan het sneller geleverd worden?

Beetje jammer als je bijvoorbeeld dinsdag besteld en het pas een week later mag ontvangen. Andere webshop voor 16.00 uur besteld de volgende dag in huis. Veel te lange levertijd

Goede ervaring

Netjes ingepakt. Het zou wel fijn zijn als de levertijd korter zou zijn.

Mijn eerste bestelling.

Gedroogde paddenstoelen en Miso. Van de bestelling tot de bezorging door PostNL, alles verliep prima. Ben heel tevreden en kom zeker terug.

Heel tevreden !

Het is altijd een plezier om bij Amazing Oriental te bestellen. Wanneer Amazing Oriental in België?

Onze Chinese kinderen zijn dol op de Chinese koekjes en snoepjes. Heel.fijn dat dit er is.

Kan niet beter

Altijd goed

Snelle bezorging, goed ingepakt niets te klagen

Makkelijk

Makkelijk en snel geleverd

Goede spullen maar levering duurt te lang

Het is aan te bevelen dat de leveringstermijn wordt ingekort.

Uitstekend goed verpakt en verzonden TOP

TOP

Goede producten, levering mag sneller

Producten van Amazing Oriental zijn altijd top, groot assortiment, hier kan je bijna alles vinden. Klein verbeterpunt is wellicht de leveringstermijn, van 5-7 naar 3 hopelijk?

Snel bestellen online

Het bestellen online was gemakkelijk, als er een product niet voorradig is, nemen ze contact met je op voor eventueel een ander product. Vriendelijk geholpen hiermee. Alleen de track and trace code deed het niet, verholpen door een mail te sturen en daarna was het opgelost.

De du fu die heb ik gekocht al heel zure geworden. Wat vervelende ervaring

Dat gebeurt al in twee keer.

Excellent !!!

Asia's Best kept secret is now OUT !!! and is Oriental....Packaging and delivery on point. whatelse ???

Zeer klantvriendelijk

Uitgebreid assortiment, snelle levering en als er iets niet voorradig is krijg je een belletje en staat het te crediteren bedrag binnen een dag weer op je rekening.

Werkt echt ik ben zeer tevreden

De thee doet echt zijn werk en het is snel geleverd helemaal top!

Ik vind mijn ervaring met Amazing Oriental is goed!

Leuk ervaring!

Heeft lang geduurd.

Order duurde lang voor het geleverd werd.

Snel levering

Snel levering en goede service. Bedankt!

Altijd keurig verpakt en afgeleverd.

levering septembe

Snel en volledig geleverd, goed verpakt. Niets te klagen

Snel en correct

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering! Het assortiment mag wel wat uitgebreider.

Snelle levering, schappelijke prijzen

De producten werden razendsnel bezorgd en zijn van uitstekende kwaliteit en dat alles voor een schappelijke prijs. Het is voor de eerste, maar zeker niet voor de laatste keer dat ik iets bij Amazing Oriental bestel.

Geograaf 13

6921EW Duiven