fijn

snel binnen

Geweldige levering!

Volledig naar verwachting, top service.

Top spullen zijn snel geleverd

Snelle levering en heel goed en degelijk verpakt

Fijne winkel, zowel online als de fysieke winkels

Fijn winkelen, redelijk makkelijk alles te vinden. De pagina van het winkelwagentje laadt wel steeds erg traag, ook bij elke aanpassing. Maar eenmaal besteld, het pakketje vrij snel in huis en alles goed verpakt.

the package is complete and delivery is on time

Good quality of food, though price or shipping cost is a bit high. In general I would recommend to use online service for booking Asian snacks and food.

Pakket snel en in goede orde ontvangen

Pakket snel en in goede orde ontvangen

Perfect!

Snelle levering en goed verpakt. Complimenten!

Klasse

Helaas zaten er levensmiddelen die aan de datum zaten

Uitstekende levering

Goede producten en uitstekende levering

goed genoeg

Me na de bestelling ook meteen maar zonder mijn toestemming inschrijven voor de nieuwsbrief, dat vond ik minder. Ik neem aan dat dat een foutje op de website is. Verder ben ik best tevreden, want het assortiment is heel ruim en de levering is voor mij snel genoeg.

Very good

Very good

Fantastisch!

Zeer positief en voelde me erg goed begrepen. Hadden meteen een oplossing.

Heldere website en snelle levering

Na twee dagen twee dozen heerlijke bamisoepjes thuis ontvangen. Heel vriendelijk bedankt voor de goede dienstverlening. De bamisoepjes van Indo-Mie zijn altijd heel welkom bij alle leden van ons gezin.

super

bestelling kwam snel binnen, goed ingepakt!

Long delivery time.

Purchased on Friday, got delivered to my home in border NL - BE on Wednesday.

Lang wachten

Het duurde bijna 1 week voor dat mijn bestelling aan kwam.

Supersnel

Makkelijk besteld, goeie communicatie ensnel thuis bezorgd

Goedkoop en snelle verzending

Genoeg keus om te kiezen en goedkoop.

vlot en makkelijk!

Mijn bestelling werd snel en makkelijk behandeld! Ik kreeg een aantal bevestiging mails die mij verzekerde dat de bestelling onderweg was. En mijn producten kwam veilig en op tijd aan.

parfait

:-)

Redelijk

Alleen veel btw op eten en dan nog eens op totaal bedrag dat is ********ij maar snelheid en zo is perfect

Geograaf 13

6921EW Duiven