Uitstekend verpakt

Keurig net verpakte zending

Vlot bezorgd

Goeie communicatie, ik had het bestelde binnen 2 dagen binnen.

Mijn bestelling was er snel en was erg goed verpakt

ruim en gevarieerd assortiment tegen goede prijzen

wordt herhaald

Prima website, heerlijke producten

Makkelijk te bestellen, betalingsopries zijn ook prima. Snelle verzending, dus naar volle tevredenheid

Vers/diepvries bestelling gaat niet vlekkeloos andere producten wel

Pas 23.30 bericht van vervoerder met track&trace die de volgende ochtend vanaf 8.00 gebruikt kon worden maar niet werkte. Na wat mailverkeer leek de bezorgtijd tussen 15.00 en 1800 te zijn wat uiteindelijk 13.45 werd. In het kort: in mijn opinie heeft de vervoerder het logistiek niet 100% op orde. De conditie van de vers/diepvries was dik in orde evenals van de andere producten, zorgvuldig verpakt en de kwaliteit die ik van Oriental gewend ben, daarvoor een 9. Het was mijn eerste diepvries bestelling dus weet niet of dit de gebruikelijke gang van zaken is of dat de bezorgdienst een slechte dag had. Heb begrip voor onvoorspelbare verkeerssituatie. Al met al is het dus toch goedgekomen.

After sales service is good, but delivery is terrible

I ordered 4 items, but in the end, only 2 items is good. One item is expiry in 2 weeks which I have to return. One item I didn’t receive it. Although the customer service helps me a lot, I don’t think I will order again online

Op zich goed

Zoeken op de site was wat lastig vond ik…. Verder zit er veel tijd tussen de bestelling plaatsen en ontvangen bijna een hele week en dat vind ik persoonlijk te lang!

Snel geleverd, goedkoop en prima kwaliteit.

Alleen maar goede ervaringen

Ik heb al meerdere malen besteld bij deze winkel en heb altijd alles keurig op tijd ontvangen. Bij de laatste bestelling was er iets niet op voorraad en dit hebben ze heel keurig afgehandeld door een alternatief voor te stellen. Alleen maar lof :-)

Super Amazing oriental online shop!

Super service! Very well taken care of each item packaged! Especially easy break glass and can items! Simply super customer service!

Is met geen pen te beschrijven.

Ruime keuze

Too

Zeg wat je doet, en die wat je zegt, top.

Goede producten , goede prijs Đuidelijk over bestelling, overzicht tot bezorging Ook qua houdbaarheidsdatum wordt ook aandacht aanbesteed. Ben er blij mee

效率很高, 东西很好

Excellent

• 您会推荐我们吗? Yes

Overzichtelijk en super snelle levering

Overzichtelijk en super snelle levering

Super goede winkel en ook hele goede producten, mijn bestelling is netjes bezorgd en ik bestel zeer snel weer zodra mijn voorraad op dreigt te gaan.

ik bestel zeker weer

De klantendienst is uitermate behulpzaam, als er iets is doen ze hun uiterste best om te helpen. Alles stevig ingepakt, snelle verzending. Ik bestel zeker weer.

zeer ruime keuze

Ik kan moeiteloos producten bestellen en het leuke is dat er een beschrijving is waar je het voor kunt gebruiken.

非常棒

东方行很方便,已经购买无数次。每次都很快很给力。还经常有活动价棒!!!

Oké

Netjes ingepakt maar niet zo snel

Redelijk

Voor zo'n groot bedrijf vind ik het niet kunnen om meerdere dagen te moeten wachten op mijn bestelling ook al staat het op de site moet gewoon vandaag besteld morgen in huid zijn. Dan zou ik veel vaker bestellen.

Bestelling nooit geleverd

Bevroreb bestelling, bijna 60 euro. 2 weken wachten en op de dag van levering.... Niks! Heel pissig!

Veel keuze en snel besteld

Ruime sortering mooie website .Snel besteld en bezorgd.

Prima bedrijf met snelle levering

Geograaf 13

6921EW Duiven