Woensdag besteld en zaterdag al in huis. Razendsnelle en complete levering. Producten zoals altijd van topkwaliteit en geweldig verpakt. Complimenten Amazing en bedankt.

Telefonisch geïnformeerd naar voorraad, op zeer vriendelijke en bereidwillige wijze te woord gestaan en geholpen. Bestelling geplaatst en de volgende dag alles al binnen.

KLANT GERICHT, SUPER!!!!

Duidelijk, klantvriendelijk en goed te volgen bij het versturen! Fantastisch!!

Reageren snel, komen met oplossingen.

Gewoon netjes

Ik heb een aantal producten voor in de vriezer besteld en geleverd gekregen. Precies als omschreven en netjes verpakt

Tevreden

Alles is oke!

Super!!

Als altijd SUPER!!

Heel goed !

Makkelijk zoeken en afrekenen . Snel thuis gebracht !

Snelle levering en uitgebreid assortiment

Snelle verzending, product prima!

super leichte Bestellung und schnelle Liferung.

Meine Bestellung und die Lieferung sind perfekt durchgeführt worden. Die Auswahl an Produkten ist sehr gut und die Preise sind o.k.

Prima geregeld

Alles goed verpakt, snel geleverd. prima.

quick and well packed

Good selection of Korean/Japanese/Taiwanese products instead of only Chinese brands.

Ga zo door,

Goed bedrijf, goede service en veel artikelen.

Goed bedrijf, snel en correct. Blij mee.

Snel en correct.

Al snel na het plaatsen van het order op de webshop kreeg ik bericht dat de bestelling klaar was om opgestuurd te worden. Een dag later werd het pakket geleverd. Heel tevreden dus.

Snel en goed

Alles kwam snel binnen en de bestelling klopte volledig

Supergoed

Vlot besteld en heel vlot geleverd

Top zo als altijd

Goede kwaliteit en snelle levering

heel snelle levering en heel veel keuze

Ik heb meteen heel wat kunnen proberen en de bestelling kwam heel snel toe.

Kimchi and tofu were not fresh

Kimchi and tofu were not fresh. Even vegetables are not fresh one. Its not worse to buy fresh food and pay extra cost.

Snelle levering en prima verpakt, kwaliteit is ook goed

Makkelijk en snelle service

De order plaatsen ging makkelijk en snel bezorgd.

klant is tevreden

Er was een product niet meer leverbaar. Daarvoor werd ik vrijdag gebeld: telefoon gemist. Maandag werd ik weer gebeld: het geld wordt teruggestort. Ik vroeg of er een alternatief is. Dat was er, maar de houdbaarheidsdatum was beperkt. Ik dacht: er is nog altijd de diepvries. Dus afgesproken om dat alternatief product te ontvangen samen met de overige bestelde producten. Dag erna was het al bezorgd.

fijne producten

lekker kunnen koken met de fijne producten samen met de bijgerechten een feestelijke maaltijd.

Geograaf 13

6921EW Duiven