Prima producten, voordelig geprijsd, vlot bezorgd en in een zeer grondige verpakking. Top !!

Prima producten, voordelig geprijsd, vlot bezorgd en in een zeer grondige verpakking. ( dubbele doos, met veel dempingsmateriaal en ook de potjes nog in een aparte verpakking ) Zeker voor herhaling vatbaar. Top !!

Snel en goed

Ze hebben wat ik nodig heb en nog snel bezorgd ook. Top. Voortaan hoef ik niet meer naar de stad voor mijn favoriete thee.

Tevreden

Dik tevreden van bestelling tot bezorgen Op de hoogte van de inpakken , versturen en het meest belangrijk zijn de producten netjes in verpakt . Wat een goed gevoel geeft bij ontvangst

Positief, voor herhaling vatbaar

Goede communicatie, op tijd geleverd, goed ingepakt.

Prima geleverd

2 dagen na de bestelling wordt het geleverd. Zit goed verpakt.

Goede service en snelle levering

Makkelijk bestellen en de volgende dag in huis door snelle verwerking van de bestelling

keurige aflevering perfect verpakt.

Snelle levering, perfect verpakt.

Kajang bawang pedas

Kajang bawang pedas was over tijd exp. datum was 1 juli 2022. Het was net vergif en moest toch de volle pond betalen!! Foei!!

Zeer snelle levering

Groot assortiment en duidelijk aangegeven!

SUPER

Gute Qualität, guter Preis, schneller Versand

Heel tevreden, goede producten. Kon voorheen de bezorging wat traag zijn, dit keer prima in orde!

Perfect netjes

Schön verpackt und unkompliziert!!

Vlotte reactie

Prima webwinkel

Alles naar wens. Het zou mogelijk zijn kleinere verpakkingsdozen te gebruiken voor kleinere bestellingen. Dat scheelt ook in vul materiaal.

Prettig online shoppen

De diepvries producten en verse waren goed verpakt bij ons aangekomen.

Prima.

Heerlijk assortiment.Lekker koreaans gegeten met jullie kimchi en rice cakes.Snelle correcte levering.

Snel verzonden, top producten!

Producten in verschillende merken en hoeveelheden.

Goed verpakt

Excellent, smooth service

Very happy with the ease of online delivery. Well laid out ordering system and smooth delivery. Thank you!

Perfect!

Ik kan geen verbeterpunten bedenken. Heerlijke producten, gratis thuisbezorgd. Alles perfect!

Keurig opgelost

Product niet voldoende aanwezig (voorraad volgens website wel), kreeg netjes telefoon met excuses en wat er als alternatieven mogelijk waren. Daarna pakket snel in huis.

体验非常棒

商品质量很好,包装也很严实,寄送到德国也很快,还会继续尝试并且推荐给朋友

• 您会推荐我们吗? Yes

Klote

We zouden op donderdag geleverd krijgenniets toen vrijdag niets toen zaterdag toen kregen ik wederom bericht Van post nl(wat een klote bedrijf). Nu zou het vandaag geleverd worden. Ik heb zaterdag op overal naartoe geweest om de producten bij elkaar gehaald om voor de zaterdag avond het eten op tafel te zetten. Dat jullie hier niets aan kunnen doen snap ik helemaal. Maar ik zou wel een klacht bij post nl neerleggen.

Geograaf 13

6921EW Duiven