I was amazed about the tracking of the deliverer of my order.

I was forewarned about the delivery conditions and I liked the way it was done. They were efficient and on time and I could expect when to be at my door to receive my order.

Zeer tevreden.

Ruime keuze, snelle levering.

Snel en compleet

Snelle levering, bestelling compleet en goed verpakt

Mocht er wat zijn en je mailt krijg je ook snel antwoord

good

Nooit teleurstellend.

Is duidelijk dat ze hard werken bij Amazing Oriental, alles compleet en snel geleverd. En als je langs hun winkel gaat, zie je een mooi winkel die netjes wordt bijgehouden. Heb jaren geleden deze winkel ontdekt en ik kan me nogsteeds geen ander voorstellen. Al kom ik niet zo vaak als ik het graag zou willen, iedere keer is een feestje! Zeer tevreden over de algemene kwaliteit.

de bezorging is slecht

de bezorging is slecht

Ruim assortiment en snelle levering

top!

Fijn

Fijn dat het online kan.

Easy

Easy to order, delivery ok

Erg goede service

Goede service en erg snel verzonden

voor het eerst een online bestelling geplaatst

Altijd als we wat nodig hadden gingen we naar de Oriental Duivendrecht. Laatste keer een online bestelling gedaan en dat ging perfect met PostNL Voortaan als we echt niet kunnen is dit wel zo makkelijk.

goede service

zeer tevreden, groot assortiment en alles netjes verpakt

Goed verpakte levering

Correcte afhandeling

Goede producten en snelle levering

Perfecte service, zoals te verwachten.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Alles geweldig

Snelle levering. Ik bestel hier heel graag.

Super winkel.

Goede ervaringen, kom er vaak.

Snel in huis

Fijn om in je luie stoel alle ingrediënten te kunnen bestellen als je vréselijk trek om die Indonesische gerechten en toetjes te eten. Verser dan home made kan niet.

fast delivery

I am satisfied quick and fast. good packing to. recomended

Prettige zaak

Zowel als online als in de winkel prima verzorgd

Mijn favoriete Bio Matcha niet meer beschikbaar :-(

Tot mijn spijt is het BIO Matcha poeder dat ik al jaren gebruik, niet meer verkrijgbaar. Er is geen biologisch alternatief. Ik heb nu voorlopig een ander merk gekocht, maar zie mij genoodzaakt elders op zoek te gaan naar een biologisch alternatief.

Commande rapidement expédiée

Les produits à l'intérieur sont très bien emballés et de plus, la commande a été très vite expédiée. Magasin à recommander...

Snel en goed !

Oke. . . . . .