goed ingepakt

Altijd snelle levering en goed ingepakt. Alles prima dus!!

Zeer handig, oosterse boodschappen op afstand !

Ik woon ik Frankrijk en daar zijn de vele producten van Amazing Orient niet bekend. Zij sturen ook naar Frankrijk dus ik besteld allerlei lekkere dingen en een paar dagen had ik het in huis; helemaal fijn!

Service may improve.

If would be great that the mails are Englisch writing since the order are made out of Netherlands. Was a bit disappointed that products from Malaysia, Singapore are getting lesser in your Onlineshop, especially like 100 plus, instant noodles and etc.

Goeie communicatie tav de bestelling

Communicatie omtrent de bestelling verliepen naar wens. De bestelling werd eigenlijk door een foutje te laat geleverd maar werd uiteindelijk door Amazing Oriental zelf toch op de initieel geplande lever datum geleverd. Uitstekende Servicedesk, vriendelijk en meedenkend.

Ruim assortiment en goede prijzen.

Een dag na mijn geplaatste bestelling kwam ik erachter dat ik iets was vergeten. Ik heb va de mail gevraagd of dat alsnog aan mijn bestelling kon worden toegevoegd. Binnen 5 minuten had ik antwoord dat dit geen probleem was. Top-service!

Snelle levering, keurig verpakt

Zie titel

Producten op de houdbaarheidsdatum of er dichtbij

De Ghee had als houdbaarheidsdatum juni 2022 en de meeste kruiden aug of sept 2022 terwijl deze normaal nog jaren houdbaar zijn. Heb het idee dat oude voorraad mij is toegekomen terwijl ik juist bestel om enigszins smaakvolle kruiden in huis te hebben voor een poosje. Ik maak al die pakjes niet in een maand op.

fantastische online service

wij kopen graag on-line bij deze winkel - Besparing op benzine - Vermijden irritatie parkeerkosten Den Haag. Grote steden willen Autoverkeer mijden ? Dit is het gevolg... Op deze manier koop je uitsluitend wat je van plan was, ..... Dan maar geen extra drankje bij de plaatselijke horeca.... Kopen bijna alles ( naar alle tevredenheid ) online, maar als we de doos van Oriental open maken , worden we toch het meest gelukkig. Met name als we Durian Koffie hebben besteld.

Goed en op tijd aangekomen

Pakket is goed en op tijd aangekomen. De blikken zijn niet ingedeukt. Alleen helaas was een van de bestelde saucen verkeerd geleverd. Volgende keer beter.

Dikke 10

Snelle verzending. En werd zelfs gebeld dat er een artikel niet op voorraad was en of ik een alternatief wilde en zo ja wat ik dan wilde. Duimpje omhoog!

Heerlijke zaak

Erg prettig

Heel goed en leuk geholpen door het meisje aan de telefoon. Toppie

Snelle levering en kwaliteit is goed

Snelle levering en kwaliteit is goed

Fijne winkel

Veel keus qua kwalitatieve producten uit het Oosten.

Hadden de gevlochten bordjes die al een tijdje zocht

Aanrader

Ontzettend aardige klantenservice!

Heel blij met de service van Amazing Oriental! Toen mijn bijna 2-jarige dochter onlangs haar favoriete tijger-knuffel (als Tij) verloor, mailde ik AO om te vragen of ze er nog een hadden. Ze beloofden er toen niet één maar twee bij onze boodschappen te doen, zó aardig! Dank Amazing Oriental!

Makkelijke website trage verzending

Zoals de eerdere keren alles prima in orde.

Prima.

perfect!

perfect & snel!

snel en probleemloos geleverd

Op de website was mijn product niet zo makkelijk te vinden. Uiteindelijk een mail gestuurd om te vragen waar het stond

Hele snelle levering

Netjes afgeleverd. Nog eerder dan verwacht.

Supersonisch geweldig

Goede site, lekkere producten, snel geleverd met uitstekende verpakking. Top!!

Ben zeer tevreden

De artikelen zijn goed. Tel contact goed. Verpakking netjes.

Geograaf 13

6921EW Duiven