top

top

Slechte service ooit ontvangen

Ik heb mijn bestelling na bijna 1 week nog niet ontvangen. Gebeld; werd nooit opgenomen! Gemaild, duurde echt een paar dagen tot er een reactie kwam. Inmiddels extra gereden naar de winkel zelf om toch wat spullen te halen. Kreeg daarna bericht en excuses plus compensatie van 2,50!! Wat een lachertje.

Goede dienstverlening

De bestelling en ontvangst gingen prima. Producten zaten goed verpakt. Enige tip die ik heb is om in de zoekmachine ook te kunnen zoeken op de nederlandse en anderstalige naam van een product.

Goede surves vriendelijk personeel

Goede service!

Snel en goedde producten

Alles supergoed aangekomen en ingepakt. Ik was superblij toen ik het opende! De producten waren ook superlekker en de ddukbaegi was ook van goed kwaliteit. Dankjewel voor de goeie service. <3

uitstekend

goed aanbod en goede service, snelle levering.

Goed verpakt!

Producten worden goed verpakt geleverd.

Gewoon goed en snel geleverd.

Zie boven.

Super service

Zal hier zeker weer bestellen.

Uitermate prestige online shop.

Mijn bestelling werd snel bezorgd en was uitstekend verpakt. Hartelijk dank!

Tree fernandes besteld

Fantastic selection of products with reliable shipping

Very pleased with the selection of products and the care they were packaged with. Shipping was as expected and I will definitely order again in the future.

Super zufrieden

Die Ware wurde sehr schnell geliefert und war vorbildlich verpackt. Oriental ist für mich der beste Asia Shop und sehr empfehlenswert.

Goed ingepakt.

Heel erg blij met de kokoswater omdat er nergens een pure kokoswater te krijgen is.

Dienst ok

Snel en enorm goed verpakt

^

Uitstekend, zeer tevreden

Alles zoals verwacht en besteld , zeer tevreden

Heel snel, heel goed, top!

Heel snel, heel goed, top!

Veeeeeel te laat geleverd

1ste mail we komen tussen 8 en 11, oké fijn. 2de mail 9.01 uur we zijn er bijna, over 60 minuten. Oké mooi. Daarna niets meer, om 10.45uur contact met klantenservice, de bezorger is verlaat, oké zouden ze ook even kunnen laten weten toch? Uiteindelijk 12.15uur. Pfff. Tegenvaller hoor. Bezorgkosten ook erg hoog.

Makkelijk en snel

Ik vind het makkelijk om mijn boodschappen online te bestellen, omdat ik niet in de buurt woon. Het wordt ook snel geleverd.

Plenty choices and fast delivery

I will definitely order more after this experience. If I have to name something, is it possible to decrease the plastic used in packaging?

Lekker maar niet zoals vroeger.

Wij kwamen hier vaak paar jaren terug, na corona dachten we het word weer eens tijd. Wat ons opviel met eten was de grote van het vlees alles is stukken kleiner gesneden waardoor het natuurlijk sneller bakt maar ook een stuk droger word. Ook de sushi is achteruit gegaan veel teveel rijst gebruikt bij maken van de sushi. Ook de verzorging van het eten is achteruitgegaan, natuurlijk kan dit ook door de drukte komen maar vooral bij sushi werd alles doorelkaar gegooid met name door ongecontroleerde kinderen die sushi pakten en daarna weer terug legden ( niet restaurant schuld natuurlijk maar werd verder niet gecorrigeerd). Al met al helaas voor ons te druk wij waren er op een donderdag. Pluspunten *drinken is gratis! *aardig personeel

Geograaf 13

6921EW Duiven