Binnen 5 dagen keurig verpakt in Frankrijk afgeleverd.

Fast and efficient!

Good service!

Geweldig assortiment

Fantastische service en assortiment

Snel netjes

Snelle levering, netjes ingepakt.

Goed assortiment

Gied assortiment en altijd vlot geleverd

Super shop!!!

ik raad het aan als een superwinkel omdat het alles heeft wat je zoekt.

Spullen snel Geleverd

Ik ben slecht ter been en daarom laat ik mijn 20 kilo zak rijst altijd leveren. Had het de volgende dag al in huis! Ik ben ook blij met de diversiteit in Aziatische producten die ik in. Sommige toko’s niet kan vinden

Mooie producten en snelle levering

Heb voor het eerst besteld , goede site en veel keuze. Snelle levering

Fantastische service, bestellen, betalen en meteen leveren.

Heb al diverse keren iets besteld, en de bestelling kwam met twee dzen binnen. Fantastisch.

Ongeveer

Ik heb voor het pakket gewacht maar nooit heeft het bezorger bij de deur gekomen ik moest de volgende dag bij een post nl ophalt punt gaan ophalen

Fijne plek om te bestellen

Producten zijn goed overgekomen. Goeie kwaliteit en prijs verhouding :)

Voldoet aan de verwachting .

Snelle levering. Tevreden met de producten.

Erg good

Klantenservice medewerker was erg hulpvaardig en vriendelijk.Top

Parfait rapide

Commande passée le.dimanche et colis reçu le mardi donc envoi très rapide et très sérieux. Première commande passez chez vous il en a d'autres qui suivront.

Alles perfect verlopen

Spoedig ontvangen en in perfecte staat.

Veel items ontbreken

In the small box: 1x Crying Thaiger Sriracha Chilli Sauce 740 ML SKU 84315 2x Yi-Feng Mung Bean Powder 200G SKU 68686 1x Young Poong Rice Cake Sliced Type 600G SKU 68778 Vers & Fijn koerier heeft niet de hele bestelling bezorgd! De diepvriesproducten ontbreken allemaal! Order #3300035637

Jammer dat gebakken gendar onder 5 pakken ketan lag alles verkruimeld

Jammer dat gebakken kroepoek (gendar) niet boven op ketanrijst 5 pakken lag maar daaronder! Alles verkruimeld!

geweldig!

Mooi op schema geleverd.Uitstekend verpakt.Kook eigenlijk uitsluitend Aziatisch , en vooral Thai's aangezien ik daar lang gewoond Heb, en een restaurant gerund. Vergeleken met de Nederlandse keuken komen mijn smaak pupillen elke dag voor een verrassing te staan!

Overzichtelijke site snelle levering

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Amazing Oriental is een prima webwinkel met een ruim assortiment in Oosterse producten. De aankoop verloopt soepel en je hebt je bestelling snel in huis. Een aanrader!

Over een betaling

Even een vraag ik heb een vraag wat zijn jullie rekeningnummer want ik moet een betaling overmaken. Vriendelijk bedankt?

Prima geregeld

Prima geregeld

Tevreden over de afhandeling

Ben tevreden over artikelen

Snel geleverd tevreden.

Volgende keer weer bestellen.

Snel bezorgd

Fijne website om te bestellen, en snel bezorgd

Geograaf 13

6921EW Duiven