Good products

Excellent products and good service ,

Geweldig in gepakt

Hele fijne eerste ervaring. Vraag me wel af of ze ook samples hebben om uit te proberen.

Snel geleverd!

Het zou 5/6 dagen duren voordat ik mijn bestelling zou ontvangen, maar ik kreeg het binnen 2 dagen! Top! Ook netjes en voorlichting ingepakt.

Altijd zeer tevreden.

Altijd zeer tevreden. Ook in de supermarkt (Diemen) zijn de medewerkers altijd uitermate vriendelijk.

Een potje saus geleverd met nog maar 1 maand houdbaarheidsdatum

Enigzins teleurstellend ... Mede ook doordat er een tegemoetkoming werd aangeboden van ongeveer de helft van de aankoopwaarde (€2.50) De saus is met geen mogelijkheid voor die tijd te nuttigen en doe daar zeker een jaar over. Mede omdat ik meerdere sauzen gekocht heb. Tevens is een 'Aanbevelings keuze' verplicht. Maar daar ontbreekt een 3e keuzemogelijkheid ... nl : matig. Het was mijn 1e ervaring met de winkel.

Goed en tijdig

TOP!

Goed en snel!

Alles geleverd en eerder dan aangegeven

Super snel en heel goed verpakt

Wonend in Frankrijk verwacht je wel een vrij lange levertijd maar binnen 3 dagen was mijn bestelling binnen. Perfect!

Perfect!

Mooi groot assortiment met heerlijke en goede producten!!

Leuke webshop

Snelle & fijne dienst.

Mooie kwaliteit

Ideale rijststomer voor klein gezin

Ik ben tevreden

Tijdige net verpakte levering van de bestelde producten

Alles goed verlopen

Alles goed verlopen

Altijd op tijd geleverd

Altijd tijdig geleverd is er een probleem die lossen ze ook meteen op Topklasse!

Als ik een bestelling doet wordt het keurig netjes bezorgd. Als ik een vraag heb krijg ik Sabrina aan de telefoon ze is erg vriendelijke en zorgt meteen dat het in goede orde bezorgd wordt zoals afgesproken. Dank U wel . Met vriendelijke groet Doris Braun

Uitstekende producten en goede service

wide range of selections, great customer service

my favorite online Asian Food store, with loads of different products and reasonable prices, also, delivery is quick!

Top kwaliteit en goed service !

Top kwaliteit en goed service

lekker Aziatisch shoppen

breed assortiment

Product meer dan een jaar overdatum

Een aantal producten besteld. Waarvan rijstkruiden, deze waren ruim 15 maanden over datum. Dit is echt niet oke, de inpakkers dienen zorgvuldig naar de datums te kijken, evenals dient hier sowieso goed opgelet te worden buiten het inpakken om. Vind dit heel jammer, en dit laat me wel 2 keer nadenken voordat ik weer een bestelling plaats..

Heel goed snelle levering

Nieuw op de site, 1e bestelling. Prima!

Snelle en goede service

Netjes verpakt, snel geleverd

Goede ervaring

Buiten gewoon TOP !

Mijn vraag is heeeeel goed beantwoord en ze hebben mij top geholpen

Geograaf 13

6921EW Duiven