Prima producten, maar trage levering!

Prima producten, maar trage levertijd! Zou toch sneller moeten kunnen!

great

there were difficulties with an article and they solved the problems within a few time and very friendly and kind. great and many thanks ;-)

Goede en snelle levering

Alles sind gut!

Snelle levering, prima prijs.

Snelle levering, prima prijs. Artikelen waren anders alleen van verschillende leveranciers te betrekken.

A bit slow shipping

When compare to other agents in the Netherlands, Amazing Oriental takes around one week before shipping while others take 1-2 days.

geweldig

Geweldig goede service. Wij moesten een artikel met spoed hebben. Was gelijk geregeld en verstuurt.

Lekker producten

Veel keuze, lekkere producten

Weer een snelle verzending. Sneller dan ik had verwacht.

Bezorging goed, producten fantastisch

Altijd op de aangegeven dag bezorgd, waardoor wij kunnen genieten van heerlijk eten en drinken!

Bester Asia Shop

Der beste Asia Shop den es gibt. Ein wirklich rießiges Sortiment und faire Preise. Schneller Versand und einwandfreie Lieferung.

Goede snelle levering

Alleen bij het aantal producten aanpassen in de winkelwagen was het lastig.

Liefde goeddoening & vreugde

Product zoeken bestellen genieten een smile ontvouwt

sehr gute Service

schnell Lieferung, Personal sind sehr nett.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Het is top.

Mijn bestelling kwamen heel snel

Foutje goed en snel opgelost!

Snel geleverd, alles correct verlopen !

Snel geleverd, alles correct verlopen !

Gemakkelijk de bestelling kunnen plaatsen en snel geleverd

Alles is prima, enige probleem is dat ik twee verschillende producten bestelde, gember met honing en gember zonder honing en toch dezelfde (gember met honng) geleverd kreeg. Op zich niet zo erg maar beetje jammer.

goede en snelle bezorging

zeer goede ervaringen met jullie webshop. Als iets niet voorradig is dan sturen jullie een mail als het weer op voorraad is. Bestelling wordt altijd snel bezorgd.

Veel variatie

Veel keuze en goede kwaliteit. Sommige producten wel een beetje aan de prijs.

Products are good,logistic should get bettee

Easy order. But delivery taken long time

Snelle levering, uitstekend product

De levering stond aangegeven als een week, maar binnen 2 dagen waren mijn ramen al hier. Uitstekende service.

Goed verpakt, goede producten.

Geograaf 13

6921EW Duiven