Geweldig lekker

Prima producten gekoeld bezorgd.

Goede service, perfecte bezorging, ruim assortiment

Super tevreden!

Heel tevreden over de snelle levering

prima spullen

Ruime keuze, snelle levering, en zeer goede spullen.

Sneller bezorgt als aangegeven, helemaal top

Besteld en binnen dag binnen, poduxt zoals bescreven, goede comunucatie

Grote keuze, goed verpakt en gebruiksvriendelijke website.

De bezorging in Frankrijk door Chronopost is niet goed. Twee keer heb ik een email gehad met tijd van bezorging. Twee Maal zijn ze niet gekomen. Toen kwam er een email dat ik het pakket bij het distributiecentrum moest ophalen, omdat ik niet thuis was.

perfect

snel geleverd en niks mis met de bestelling

Always good !

Always good!

Erg goede winkel en klantenservice

Producten zoals beschreven en tamelijk snel aangekomen, en erg aardige klantenservice :)

Frozen food is left in the reception hall

This is the 3rd time in a row when we've had a problem with our delivery. We had a lot of frozen food in our order, and yet, the delivery person just left it in the reception hall in our building without telling us. Luckily one of our neighbours brought them to us and knocked on our door before everything thawed. I like the range of products Amazing Oriental offers but the delivery is expensive and the quality of service is substandard.

Gevarieerd aanbod, snelle levering.

Oriental heeft een gevarieerd aanbod. Leuk om specifieke artikelen te zien uit een bepaald land. “Brings back memories”. Prettig dat de levering op tijd is.

Makkelijk bestellen en snel thuisbezorgd!

De site is duidelijk en overzichtelijk. Groot assortiment en redelijke prijzen. De bestelling werd eerder dan verwacht thuisbezorgd in een stevige verpakking. Ik ben heel tevreden!

Naar wens

Zeer gebruiksvriendelijke website, goed producten en snelle verzending.

Goed process.

Top!!!!

Top service!!! Supper goed ingepakt en bestelling snel geleverd

Fijn dat er snel geleverd word

Klasse

Prettig kontakt snelle levering en goed verpakt.

De Beste Service

Ik ben al jaren klant van Oriental Webshop. Geweldig team hebben ze die je als je vastloopt op de site, telefonisch helpen. Zorg er wel voor om voor 13u te bestellen ivm de postsluiting dan logeren je boodschappen niet bij de post. Ga zo door Oriental!

Immer wieder super Service

Alles super

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

gut

very gut

Vriendelijke service

Op website kon ik een artikel niet vinden, maar behulpzame medewerker ging kijken en belde mij binnen 10 minuten terug met het juiste antwoord! Fijn zo’n service.

Alles perfekt gelaufen

Schnell und zuverlässig