Wat ik jammer vindt dat niet alle producten op online kunt bestellen, ik mis veel producten. Waarvan ook verse lekkere lekkernij.

Volop keus

Amazing Oriental heeft een ruim assortiment en de levering kwam vlot. Fijn om iets nieuws uit te kunnen proberen. Jammer dat de LKK (Lee Kum Kee) fine chili sauce niet (meer) leverbaar is?

Slechte interne communicatie

Een item was niet voorradig. Werd gebeld en ze vroeg of ze het konden vervangen door een andere vergelijkbare item. Akkoord en zou verzonden worden. Na enkele dagen nog geen pakket. Bellen waar het bleef. Bleek niet gecommuniceerd te zijn, bestelling lag nog op bureau. Is weer opgepakt en verstuurd. Maar item was niet vervangen. Bedrag wel gecrediteerd.

Vlotte verzending

Zou n 10 zijn als t n 24 uurs levering zou zijn...

Perfect verzorgd en heerlijke producten

Heerlijke producten voor een eerlijke prijs! Verheug me altijd op de zending dan kunnen we weer smullen ;-)

Redelijk

Site werkt niet altijd goed

goede producten, snel geleverd

Duidelijke webshop, goed verpakt en snel geleverd

Kortom, heel tevreden

Below

The app is functioning but not very convenient. Going through a product, and when u click to go back, you need to scroll the pages all over again, or search again. App is old. It is not neat, the app looks a bit messy. Delivery service is not so good, I think it depends on the delivery person and it is only my experience. The delivery guy is an Asian, from oriental/ postnl, but he was cursing at me over the phone ….

Uitstekend! Bezorging conform afspraak en heerlijke producten.

De online service is prima, alles wordt heel snel verstuurd. De website zou naar mijn idee meer info , beschrijving van het artikel kunnen hebben. Maar de ervaring met de Amazing Oriental is helemaal super;

Ik koop graag dingen in oriental.

De dingen zijn uitgebreid en uitstekend en de verzending is erg snel.

Was heel goed verpakt, en veilig geleverd

TOP!

Goede producten, goede service, snelle levering! Bedankt.

Bestelling alles netjes geleverd.Ik bestel al vaker bij Amazing Oriental. Erg tevreden.

All Good

Fast delivered. Package very good secure

goede producten, goede service

Producten zijn van goede kwaliteit, verzending is prima in orde. Een besteld product bleek niet op voorraad, bedrijf neemt actief contact op om eea op te lossen, vervangend product of geld van product terug.

Snelle levering maar..

Mijn bestelling was goed over gekomen Maar ik hoop dat jullie de volgende keer iets meer aandacht schenken aan de verpakking. Ik wil daar mee zeggen dat jullie misschien iets minder plastic moeten gebruiken om de doos op te vullen of de doos aan te passen mits deze net iets te groot is voor de order Mvg, Chiel

Snelle en correcte levering

Prima, snelle levering, netjes verpakt, fijne producten

Snel en goed verpakt

Snel en goed verpakt

Snel en niet duur

Besteld en al snel werd het geleverd

TOP!

Snelle levering, keurig netjes ingepakt.

Geograaf 13

6921EW Duiven