Bestelling was snel binnen en netjes verpakt

Top winkel

Ik kan er alles kopen wat ik in de lokale supermarkt hier in het dorp niet kan kopen. Goede service, goede artikelen en top communicatie.

Ik kreeg mijn bestelde producten vrij snel na dat ik de bestelling geplaatst had op de site en alles was netjes verpakt zodat het niet breken tijdens het bezorgen van de doos.

Super happy met deze webshop

Super handig bestellen online en binnen 3 dagen bezorgd Jammer dat je de liter flessen ginger birri niet online kan bestellen

Keurig en netjes afgeleverd

Goed verpakt en netjes op tijd geleverd en prima op de hoogte gehouden.

snelle levering keurig verpakt

zoals altijd weer snelle levering en goed verpakt. Alleen zou een factuur via de mail wel erg prettig zijn ipv dat je moet inloggen op jullie site om deze te bekijken.

Haren bij bevroren coquilles

De producten waren goed aangeleverd maar bij bereiden van de coquilles terwijl ik ze ontdooide vond ik een tiental haren. Aangezien ik er 50 euro per kilo voor heb betaald en 800 gram heb gekocht is dit niet voor herhaling vatbaar. De haren waren niet van mij afkomstig.

ruime keus, snelle levering

Chinese azijn, ramen, en andere oriëntaalse producten, die hier (in Zeeuw-vlaanderen) niet in een winkel te koop zijn snel thuis geleverd

Producten waren goed verpakt en snel geleverd.

Sommige verpakkingen (bijna) over datum

Jammer dat er af en toe ook verpakkingen er bij zitten die over datum zijn of bijna. Dat is enige minpunt, voor de rest tevreden.

Good service and fast delivery

I bought in Oriental many times, but this order is unbelievable,, I had received the package very fast, only 1 week. Very good service. Hope you guys can maintain this fast delivery forever. For sure I will be one of your loyal customers. Danke.

Dom

Niet snugger een beoordeling te vragen wanneer mijn bestelling nog niet is afgeleverd.

Supersnel

Snelle service, mooi produkt. Het breekbare servies is heel aangekomen@

Happy with Service

Keep up the good work!

Zo als altijd goed verpakt en netjes snel geleverd :)

Een heel fijne ervaring

Amazing Oriental behoort voor ons tot die retailkanalen waar we jaarlijks inkopen doen omdat we die producten in België niet dan wel tegen een veel hogere prijs kunnen kopen. Als we dus inkopen doen, is dat veel in een keer. Dit was onze eerste ervaring om het allemaal online te doen. De bestelling is zonder problemen geplaatst en betaald kunnen worden. Nadien bleek een product uitverkocht te zijn en ben ik opgebeld geweest om mij een alternatief product voor te stellen. Fijn dat ze even belden. Er waren veel glazen potten bij onze levering en breekbare gedroogde noedels. Ik had verwacht dat er wel een pot gebroken zou aankomen en de noedels gebroken waren, maar niets is minder waar. Het was allemaal bijzonder goed verzorgd en ingepakt en verdeeld over verschillende dozen. Ik ben meer dan tevreden. Als ik toch opmerkingen mag geven is het over de gratis levering. Met respect voor de bezorgers zou dat niet meer van deze tijd mogen zijn. Bij ladingen van deze aard geef ik meestal tipgeld aan de bezorger om dit voorlopig op te lossen, maar daar bouwen die pakketbezorgers natuurlijk geen pensioen mee op. Een andere opmerking gaat over het volume tijdens het bestellen. Zou online aangegeven worden per hoeveel stuks een artikel verpakt is, zou ik daar bij het online bestellen rekening mee kunnen houden; Als ik bijvoorbeeld weet dat noedels verpakt zijn in een doos van dertig stuks, is het geen probleem om mijn bestelling daarop af te stemmen. Een beetje wat supermarkt Colruyt aanmoedigt hier in Vlaanderen door volumekortingen te geven. Het maakt het verpakken waarschijnlijk een stuk eenvoudiger.

Alle oriëntaalse producten onder 1 dak.

Bij mij in de buurt zijn weinig tot geen toko's. Het is super fijn om dit bij jullie online te kunnen kopen.

Snelle levering van al het bestelde

Amazing good

Groot assortiment en goede kwaliteit.

Prima en netjes afgewerkt

Tegenwoordig woon ik te ver van een Aziatische winkel/toko om mijn specerijen in te kopen en nog meer. Enkele jaren geleden bezocht ik altijd de winkel in Diemen altijd met tevredenheid. Ik raad anderen aan ook gebruik te maken van de online winkel. Veel producten en variatie. Groot tot klein en snelle levering.

Good op tijd geleverd

Ik heb per ongeluk 4 stukken besteld. Ik had het veranderd naar 1 maar met geen en weer bladeren was het nog op 4 X. Ik heb meerdere dingen besteld en niet goed op de prijs gelet. Beetje eigen fout maar ook dat de website op je telephone reageerde niet goed.

Gekregen wat was besteld

Product ontvangen en zag er allemaal netjes uit. Prijspeil wel erg duur. Levering was wel snel.

Alles was in orde en vlug aangekomen.

Netjes binnen de afgesproken tijd Alles netjes en stevig verpakt

Geograaf 13

6921EW Duiven