Goed, maar sojasaus liefst te goed inpakken en iets van bescherming er op zetten. Mijn pakketje was aan het lekken door de sojasaus. Maar voor de rest is alles goed!

jammer van hun datumproducten

Producten waren i.v.m met houdbaarheidsdatum niet goed. Door een vriendelijke dame telefonisch geholpen, na foto gemaakt te hebben van de producten met de data erop werd ik snel geholpen en ook snel mijn geld terug gekregen. Door revieuws en eigen ervaring over verlopen datums zal ik niet gauw weer gebruik maken van deze online shop

Love everything!

The order arrived very quickly and everything was intact. The company made a very good effort to pack everything up securely. I would definitely order here again!.

Goede snelle levering

Goede snelle levering. Veel keuze

Prima service, snel geleverd

Prima service, snel geleverd

Goede producten, maar late levering

We hebben ruim een week gewacht op onze producten. Verder een fijne toko maar zal niet meer bestellen als het zo lang duurt voordat je je producten ontvangt.

Goede bestelling

Direct gekomen in 2 of 3 dagen. Topokki was nog ça va.

goed ,zoals besteld

Snel leveren,

Goedemiddag. Amazjng Oriental is echt betrouwbare bedrijf. Binnen 3 dagen heb ik mijn product ontvangen. Goede verpakking beschermt mijn product wel.

Alles verliep goed, van bestellen tot en met de levering

不错

疫情期间能直接送货到门口。准时到达。

Dik tevreden

Mijn bestelling kwam netjes verpakt binnen en snel ook. Zal zeker vaker bestellen.

Vielen Dank für gute Ware und schnelle Lieferung

Vielen Dank für gute Ware und schnelle Lieferung

perfect!

alles bestens!

Het is mij eerste bestelling dus nu volgd de twee

Het bestelling was op tijd en netjes ingepakt

Goeie producten

Alleen jammer dat je niet meer achteraf kan betalen

eccezionale

Binnen een week de bestelling geleverd op mijn adres in Italie, topservice dus…

Snel geleverd, goede kwaliteit

Op de site wordt duidelijk aangegeven of een artikel op voorraad is. Snelle levering en goede kwaliteit.

Rijke keuze en vlotte levering

Goede ervaring, zal vaker hier bestellen

Kwam snel aan

Snelle levering!

Top !

Goede producten

Alles was prima en goed verpakt alleen duurt het wat langer dat het bezorgd wordt

bijna alles wat je nodig hebt en thuis bezorgd

Als particuliere klant bestel ik af en toe bij Amazing Oriental. Erg handig en je hoeft de deur niet uit.

Snel en netjes

Fijne site,snel geleverd en erg netjes verpakt.

Goede producten tegen redelijke prijzen

Met de geleverde producten was niets mis. Post.NL maakte echter een puinhoop van de aflevering.

Geograaf 13

6921EW Duiven