Buen servicio

Es la segunda vez que pedimos el producto, tarda en llegar ya que es envio internacional pero siempre llega y en buen estado. Seguiremos trabajando con ellos mientras tengan el producto que bu****os =)

• ¿Nos recomendarías?

Een van mijn bestelling was niet op vooraad, maar ik werd keurig op tijd op de hoogte gebracht en werd ook op andere alternatief aangeboden. Netjes!

Alles goed ingepakt en snel afgeleverd

Altijd goed.

GEWELDIGE VERKOPER**PERFECT**GOEDE VERKOPER**

Ik ben erg blij deze site gekend te hebben. De bestelling wordt zeer snel verzonden met een trackingnummer.

Heerlijke massage gehad

Massage was even wennen, niet zoals andere massages. Maar heel ontspannen. Ook de sfeer tijdens de massage was heel ontspannen. Met discrete masseuses.

Goed ontvangen

Makkelijke website, en snel bezorgd

Veel keuze, goede kwaliteit.

Ontzettend late levering

Producten waren meer dan prima, maar de levering duurde veel langer dan verwacht, waardoor we doorgaans de week elder andere producten moesten kopen omdat we niet konden wachten

Goede overzichtelijke website met groot assortiment. De produkten zijn van prima kwaliteit en worden netjes geleverd. De communicatie is ook goed.

Snelle levering, goed verpakt.

Fijne snelle levering, goed verpakt.

Professional en snel

Snel geleverd, goed ingepakt

Bezorging zoals aangegeven.

Maandag besteld, donderdagavond gekregen. Fijn dat van te voren te weten. Überhaupt blij dat ze bezorgen en van alles aan producten bieden. Internationale producten die ik met regelmaat mis in de gewone supermarkten. Ik ben nu al aan het brainstormen wat voor lekkernijen ik de volgende keer zal bestellen.

Prima snel geleverd en het juiste product

heel fijn online!

Heel fijn dat ook amazing oriental thuisbezorgd nu het me niet lukt zelf naar de winkel te gaan.

Goede overzichtelijke website maar lange levertijd

De website is mooi overzichtelijk en makkelijk. Echter duurde het lang voordat het thuis kregen. Maar verder alles prima verzorgd.

top producten aan een mooie prijs

Ik bestel al jaren bij allerlei online toko's en ben over het algemeen overal wel tevreden , maar hier is het assortiment veel uitgebreider dan ergens anders, super dus! al vind ik de website dan weer een beetje onpraktisch. Qua service e.d heb ik hier zeker niet te klagen,hier ga ik vaker bestellen!

Geweldige service

Mijn producten zijn in goede orde ontvangen. Het was heel netjes en zorgvuldig ingepakt. En de Rotivellen die jullie verkopen zijn heerlijk. Nogmaals heel erg bedankt voor de goede service.

Ongewoon lange levertijden

Kwaliteit van de spullen is goed. Niet echt goedkoop. Maar een levertijd van een week voor spullen die gewoon op voorraad zijn is echt niet meer van deze tijd.

snel geleverd, kreeg wat ik heb beseld

Snel, overzichtelijk en makkelijk bestellen

Sinds enkele jaren klant en zeker nog steeds tevreden met dit bedrijf! De service is prima, klantenservice accuraat, levering is snel en compleet. De extra's, acties en sale is altijd prettig en divers. Een goed bedrijf en producten voor een goed budget! Als Asian-Fusion Chef kan ik altijd terecht voor nieuwe en soms innovatieve producten en ingrediënten. Een aantal gerechten zijn o.a. te vinden op mijn Insta-pagina "Tomkhakay" of "Horecamsterdam".

Perfect!

Bestelling correct en snel uitgevoerd en geleverd! Ik bestel al jaren bij Amazing Oriental en naar volle tevredenheid....

Super noodles die uitverkocht waren bij de toko in de buurt hier kunnen bestellen

Altijd goed

Net zoals de winkel, altijd super fijn om te bestellen. Als iets niet te leveren is, altijd een belletje met vervanging.

Mochi & Noodle heaven ♥

So we are not going to run out of noodles anytime soon, since I ordered 2 boxes of 30 - but they have my favourite shrimp flavour that no one else stocks. Plus I always wanted to try mochi snacks, so I got a multi pack and they were delicious. Definitely ordering again ♥

Geograaf 13

6921EW Duiven