Need to improve on the packaging

Received order. However one of the canned fruit is dented. Received a compensation coupon by email after I commented above. TQ very much Oriental for your prompt action

Top en zo een ruime keus.

Het wordt nog even studeren wat/waar de ingredienten voor zijn. We zijn heel blij met hetgeen wij besteld hebben. Levering van droge-, verse- en diepvriesproducten was snel en keurig verzorgd. Wij gaan hier zeker mee door!

Snel en uitstekend geleverd

Producten zijn snel en.uitstekend geleverd

Snel bezorgd en prima verpakt!

Wij hebben het nog niet binnen

Elke dag wordt de bezorgtijd aangepast

Als je van aziatisch eten houd dan beveel ik deze site aan

Prima aflevering. Ben erg blij met mijn plaatstalen wok. Wel even tijd voor nemen om wok in te branden. Gerecht in wok blijft ook langer warm. Goede keus.

Mijn bestelling was prima.

Alles gekregen en in goede staat.

Doed

Snelle verzending

Was weer snel bezorgd, breed assortiment, alles was weer goed verpakt.

Voor de eerste keer besteld,en alles is super verlopen. Hartelijk dank. Tot en volgende keer. Wim kooij

bestelling niet compleet

geen fatsoenlijke uitleg, geen uitleg over hoe ik mn geld terug krijg. we zijn alweer 10 dagen verder... slechte zaak

Goede producten op voorraad en netjes verpakt geleverd.

good services

Good services

Voldoet aan alle verwachtingen!

Super webwinkel.

Snelle levering en goed verpakt

Perfection

Was al een tijd op zoek naar producten die niet meer verkrijgbaar waren bij winkels in de buurt, gelukkig heeft oriental ze wel ! Was leuk verrast toen ik de bestelling vrijdag had geplaatst en mijn aankopen die zelfde zaterdag al binnen had ! Helemaal top, ik kom zeker terug zodra ik door mijn voorraad heen ben.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd.

ok

good

snel ondanks levering naar Frankrijk

binnen een paar dagen alles geleverd wat ik had besteld en dat was veel. Klein minpuntje, als je vb 36 hetzelfde product bestelt, dan pas je dat het makkelijks bij het afrekenen aan, anders duurt het erg lang.

Wat een heerlijke producten en netjes verpakt en verzonden :) Heel erg tevreden!

Correct bedrijf

Zeer snel mijn levering binnen en goed verpakt.

Top service!

Snel en compleet

Bestellen gaat super gemakkelijk en levering is erg snel!

Geograaf 13

6921EW Duiven