Supersnel en lekkerrrrr!!

Zo fijn dat ik zo zelf op de Waddeneilanden kan genieten van zulke heerlijke producten. Fijne website ook!

Prima website, veel keuze. Wij zullen vaker gebruik van maken

alles OK, maar producten soms moeilijk te vinden

Alles ok, bestelling wordt binnen enkele dagen geleverd, goed ingepakt. Prijzen marktconform. Gratis verzending vanaf het redelijke bedrag van 40 Euro, mooi zo! Het enige dat ik vind dat echt nog (veel) beter kan is dat het op de website vrij moeilijk is om te vinden wat je zoekt. Bij wijze van voorbeeld: het maakt een groot verschil of je "bamboe" of "bamboo" intikt, bij het eerste krijg je maar één hit, bij het tweede vele hits, waaronder de meeste... met het woord bamboe er in (niet bamboo). Vb2: tik je "po-ku'" in dan vind je de ingeblikte shiitakes niet, tik je "po ku" in dan wél. Terwijl het wel "PO-KU" is dat op het blik staat... Enzovoort, probeer zelf maar eens..

Goede service, groot aanbod!

Snelle levering en groot assortiment.

Snelle levering. Goede communicatie.

Goede communicatie over een besteld product wat niet meer op voorraad was. Snelle levering! Zeer tevreden

Top! Sehr gut!

Hallo, Ich bin sehr zufrieden mit meiner Bestellung. Das Schweppes schmeckt tatsächlich so wie im letzten Thailand Urlaub. Werde bestimmt nochmal bei euch bestellen! Auch der Versand ging sehr schnell!

Zoals altijd SUPER!

Zoals altijd SUPER!! Is er iets niet word dat keurig opgelost! Toppie!

Altijd prima

Ik bestel al geruime tijd bij Amazing Oriental. Altijd prima, snelle levering, prima website en uitgebreid assortiment.

goede snelle service en bezorging

geweldige service

Heb gevraagd om de krupuk goed te verpakken en is gedaan. Ze zijn heel aangekomen. Ook de blikken zijn heel aangekomen en niet ingedeukt.

Erg positieve ervaring

Was een zeer orettig gesprek p

Prima bedrijf voor degenen die geen toko in de buurt hebben.

BlaBla. Geen toelichting vereisen als de eerste zin volstaat, minpunt.

helemaal goed

veel keuze als je weet wat je moet halen.

met een woord: PERFECT!

...hoe kan ik het anders zeggen?! Nauwelijks besteld, bevestigd, een paar dagen later al ontvangen; veilig verpakt, en zelfs naar Duitsland toe helemaal snel. Geweldige service, goed dat jullie bestaan, zodat ik ver weg van Nederland kan blijven genieten van de heerlijke Aziatische keuken. Ik zal graag weer bestellen bij Amazing Oriental. Hartelijk dank!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Zoals gewoonlijk weer prima. Makkelijke bestelsite en levering binnen drie dagen.

Snelle levering in België, zeer tevreden

Wij zijn zeer blij dat we nu ook in België producten van Amazing Oriental kunnen geleverd krijgen, nu hoeven we niet speciaal naar Nederland om aankopen te doen. Kopen al jaren producten via winkels in Duivendrecht en Hoofddorp en zij altijd tevreden geweest over de prijs en kwaliteit.

Voortreffelijk, Verrukkelijk, zeer sympathieke hulp en professioneel

Zeer sympathieke hulp zowel via email als door de telefoon ! En geholpen aan precies wat ik nodig had ! Deze winkel (site) is zeer zeker een aanrader !!

Super aanbod

Geweldig aanbod met alles wat ik nodig heb voor Aziatisch koken. Snelle en goede levering.

Snel en efficient !

Al heel lang naar dit product gezicht. Toko’s hier in de omgeving hadden het niet.

Geweldig efficient.................just Amazing!

Wat een prettig bedrijf, bevestigingen en updates onmiddelijk per mail en na 3 dagen mijn bestelling bezorgd 1200km verder. Zorgvuldig ingepakt en uitstekende producten, een plezier om zaken mee te doen.

Fast, fresh and easy ordering. Good and friendly service.

Was happy with my order and the customer support. Thank you!

Prima producten en levering!

Prima producten van een goede kwaliteit en een goed verpakte levering

Geograaf 13

6921EW Duiven