Prima producten en levering!

Prima producten van een goede kwaliteit en een goed verpakte levering

Lange levertijd

Prima geleverd, maar het duurde lang

Makkelijk besteld, en snel geleverd.

Al vaker iets gekocht, en de service is gebleven zoals eerder. Ik ben heel tevreden over Amazing Oriental.

Levering op tijd en goed verpakt.

top

top

Snelle levering van prima producten en een goede service.

Snelle levering van prima producten en een goede service.

Heerlijk

Nog steeds onze favorieten winkel, maar jammer dat de prijzen echt de pan uit rijzen.

Snelle service en groot gevarieerd aanbod

Bestelling was snel binnen en er is een ruim gevarieerd aanbod in de winkels/webshop.

Prima ervaring, voor herhaling vatbaar

Ik heb voor het eerst besteld bij jullie en dit is prima bevallen. Heel fijn dat er op veganistische producten kan worden gezocht. Ik vond er ook genoeg producten mee. Levering was op tijd met een vriendelijke bezorger.

Kreeg zo als beschreven. Goed ingepakt

Super Service

Vindt het een goede zaak, werd later terugbelt over een bestelling die ik had gemaakt waarin de medewerkers super aardig waren en tips gaven over wat ik had besteld, Top service!

Goed en volgens afspraak.

In mijn levering zat een item dat niet op voorraad was. Werd gebeld voor overleg. Samen besloten om een vergelijkbaar artikel mee te sturen. Diepvries Production waren perfect. Zeer tevreden.

Netjes en snel

Ben blij dat ik dit product kon kopen bij oriental .

Goed verpakt!

Oke

Bestelling (inhoud compleet) en bezorging prima.

geweldig

heeft wel ff geduurd maar ik ben tevreden over mijn bestelling. alleen wil ik kwijt dat de houdbaarheid datum niet erg lang is. heel jammer.

Toppie

Zeer goede bezorging en op tijd

Vlot en correct

Vlot en correct

terrible experience

The didn't reply me when I contacted them that my order hasn't been process for 4-5 days. I sent lots of messages, but no replies at all. I said I didn't want the order as nobodies processed it, no answer. I showed that I wanted my money back and they didn't have to process my order, afterwards, their website suddenly displayed that my order has been processed and I cannot ask my money back. But during the process, nobody replied me. I believe they already knew my problems, but didn't reply me on purpose. I'll never buy food on the website.

Grote keus en normale prijzen

Het bestelde was snel geleverd en naar wens.

Snel en goed verpakt

Snelle aflevering en goed verpakt

Schnell,Zuverlässig,immer wieder gerne

Toller Kundenservice reagiert sehr schnell,bin absolut zufrieden.Vielen Dank an Sabrina für die tolle und schnelle Bearbeitung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zo hoort het te gaan

Prima site, lekker helder en alles snel vindbaar. Suggesties zeer relevant. Bezorging volgens afspraak.

Makkelijk producten te vinden. Goed orderafhandeling. Alleen aanleveren aan post na 4 dagen is wel lang.

Als altijd: perfect

Er valt niets aan te merken op de afhandeling van de bestelling, eigenlijk als altijd.

Geograaf 13

6921EW Duiven