Snel en goed geleverd

In de winkel in mijn buurt was het niet te aanwezig. Online nog wel. Goed en snel geleverd

Hallo

De logistiek en kwaliteit van Dongfanghang zijn erg goed, bedankt!

Snel en in goede staat geleverd

Alles zat netjes verpakt in de doos en is goed aangekomen. Dus niks op aan te merken

snelle correcte service

lekkere lempers

Eindelijk gevonden!

Lang gezocht naar de pappadums die niet meer in de winkel hier te vinden zijn. Gelijk veel besteld. Prima prijs en snelle levering.

perfect

De verzending was snel en de prijs was goed.

Gewoon uitstekend

10/10 veel aanbod, snel bezorgd, goed verpakt

Zeker aan te raden!

Heb al verschillende keren bij Oriental besteld en elke keer ben ik zeer tevreden! Deze keer had ik mijn pakket heel snel en alles was perfect in orde. Het zal ook niet de laatste keer zijn dat ik hier bestel.

Veel keus snel bezorgd vindt de prijzen voor bezorging aan de hoge kant

Ruime keus snel bezorgd En netjes verzorgd

Uitstekend!

Tevreden met producten, bestelling ging makkelijk en producten waren goed en snel geleverd. Dus dik tevreden over alles.

Super tevreden met het product en de klantenservice

Ik heb meerdere keer besteld via de webshop. Altijd zonder problemen. Bij de laatste keer was mijn bestelling niet compleet afgeleverd. Deze is echter heel netjes en snel opgelost door de klantenservice. Ik ben zeer tevreden met de manier waarop ze omgaan met hun klanten.

Erg goed

Snelle levering en goede service

Top producten

Ik bestel al mijn Chinese producten hier. Mega aanbod en super snelle levering.

Goede ervaring

Kwaliteit

Verzending zoals aangegeven. Goed verpakt en goede kwaliteit

Zelfs in de drukke eindejaarsperiode een tijdige levering. De producten zijn netjes en degelijk verpakt, vers en ruim binnen houdbaarheidsdatum.

Goed verpakt en zeer snel in huis.

Top, binnen één werkdag was mijn bestelling binnen

Ik ben tevreden !

Super snel en verzorgde levering!

Wel goed

Goede ervaringen,snel geleverd

Fantastisch winkel voor al je Aziatische kookwensen

Ik bestel al wel vaker hier. En elke keer weer ben ik tevreden. Heerlijk producten, goed verpakt en ook fijn dat ze bellen als er iets is. Goede service!

Betrouwbare en snel.

Ik paar keer bij dit gekocht en vind het mooi.

Uitstekend van begin tot eind

Het was mijn 1e keer dat ik hier besteld heb en het was een prima ervaring. Alles was keurig verzorgd.

Uitstekende service!

Hadden iets niet op voorraad. Dus hebben ze mij gecontacteerd om iets in de plaats te nemen. En mooi op tijd geleverd. Een tevreden klant hier!

Weer top geregeld

Geweldig!!!

Everything was well packaged.

Geograaf 13

6921EW Duiven