Groot assortiment en levering volgens afspraak

Webwinkel met een groot assortiment. Ook veel vers- en diepvriesproducten. Alles wordt keurig door PostNL bezorgd op de afgesproken leverdatum.

Super snel geleverd

Keurige verpakking, snelle levering. Alleen jammer dat ik niet alles bij 1 leverancier kon bestellen

Rappe levering

Zeer snelle levering en prima verpakt

Altijd top met super snelle bezorging!

Altijd super snel bezorgd, ongelofelijk!

top service

zal weer gaan bestellen

producten goed verpakt en goede service

op de afgesproken tijd thuis afgeleverd.

Alles prima en snel geleverd.

Zoals te verwachten is alles prima en snel ontvangen.

I have the real Oriental experience back

I have the real Oriental experience back. After having a bad experience three or four months ago, now Oriental gives me a very good service: fast order collecting and fast delivery. Thank you.

Snelle levering de doos was van buiten wel nat

Goed geregeld

Alles is naar wensen zoals altijd.

Een betrouwbare digitale winkel. Heerlijke voedingsmiddelen. We zullen er nog heel vaak van gebruik maken.

Prima webshop, snelle levering ondanks kerstdrukte

Alles naar wens!

Snelle levering, goed verpakt.

Moet nog bezorgd worden

Makkelijk maar moet nog voor de eerste keer bezorgd worden

Tijdens grote lockdown tijdens de kerstvakantie toch nog de kleinkinderen blij kunnen maken met eigen gebakken kroepoek lontong en satésaus. Heel blij mee !

Prima verplakt en snel geleverd

10 pakken rijst kroepoek + 10 pakken tahoe kroepoek besteld. Goed verpakt en dus daarom heel aangekomen.

Goed verzorgd,snel

Snelle ,goede levering.

Zeer goedd

Goede producten en super snelle levering

Alles was mooi en een goede sterke doos ingepakt. Tevens waren alle breekbare items nog eens netjes apart verpakt. Binnen 2dagen geleverd. Dank je wel Amazing Oriental Team, mijn kerstcadeau was mooi op tijd!

Zeer goed bedrijf en altijd op tijd geleverd

Snel geleverd voor een goede prijs

De producten die ik heb besteld kwamen, ondanks de decemberdrukte eerder dan verwacht tegen een scherpe prijs!

Zeer snel geleverd, netjes verpakt. Fijne winkel! Alleen jammer dat er eerst een groot drempelbedrag nodig is om vers/koeling producten te bestellen, dan moet ik alsnog naar de winkel.

Snel en goed verpakt

Gewoon een goede bestelling

Alles netjes en verzorgd ingepakt, en supersnel bezorgd.

Ik zocht eigenlijk verse pandancake, worden de verse producten niet meer geleverd? Nu ga ik er zelf een proberen te maken. Op hoop van zegen.

Lange wachten en incomplete bestelling

Na 3 weken pas een gedeeltelijke bestelling ontvangen in verband met gebrek aan voorraad . Bij navraag blijkt de rest niet te worden opgestuurd. Wel het geld retour ontvangen maar had liever de rest van de bestelling gekregen.

Geograaf 13

6921EW Duiven