Duidelijk gecommuniceerd over bezorging.

Er was duidelijk gecommuniceerd over de tijd en datum van bezorging. Alles, onder andere vers en diepvries goederen zijn goed aangekomen.

Zeer goede levering opde afgesproken tijd.

Veels te lange wachttijd

Mocht je snel producten nodig hebben dan zou ik gewoon stukje rijden. Levertijd duurt 1,5-2 wkn.

Redelijk

Trage bedoeling, heb moeten mailen waar mijn bestelling bleef. Hun antwoord door personeel tekort kunnen de orders niet gepakt worden. Raar verhaal.

Groot assortiment en snelle levering!

Fijne shopt, lekker eten

Zeer fijne shop, groot assortiment. Genoeg voor iedereen en snel bezorgd

good products

the whole order process was very smooth and goods arrived in a timely fashion.

Erg snel en goede prijzen

Ontzettend aardige medewerkster

Helaas was er bij onze bestelling iets misgegaan door een technische storing op de website. Wij kwamen daar achter op de dag van levering, waarop uw bedrijf direct in actie kwam om de fout in orde te maken en onze bestelling alsnog een dag later te leveren. Dit is toch een teken van kwaliteit en betrouwbaarheid; de dame die ik aan de telefoon had was ook zo ontzettend vriendelijk! Wat betreft de producten zelf kan ik nog niet veel zeggen, die hebben we nog niet geprobeerd. Als minpuntje: het is begrijpelijk (vanwege het gekoeld vervoer), maar toch wel lastig om zo'n groot bedrag aan diepvriesproducten te moeten bestellen, voordat de bestelling wordt geaccepteerd. Met slechts twee personen in het huishouden en een kleine vriezer, valt dit niet mee. Daarentegen is uw assortiment uitgebreid en ontzettend leuk en interessant om door te kijken en te gaan uitproberen.

Tevreden

Duurde iets langer dan normaal maar dat lijkt me dan weer normaal rond deze periode

Prima service, ook als er iets tegenzit

Als gevolg van een softwarefout bleek de bestelling niet goed doorgekomen. Na melding stond de bestelling alsnog binnen 1 dag helemaal compleet op de stoep! Prima produkten, prima service en prima mensen die de after sales service doen en van aanpakken weten!

送貨期太長

送貨時間太長,由訂貨到貨物到達我家共十五天。期間並沒有任何訊息通知我貨物何時抵達,直到我打電話問。若時間過了一星期還未能出貨,最好貴公司自動通知客戶,這樣比較好,會增加客戶對貴公司的信心,請改善。謝謝。

• 您会推荐我们吗? No

Alles is toch nog goed gekomen.

In eerste instantie werd de levering door het Post NL depot teruggestuurd. Maar na enkele telefoontjes is toch alles goed gekomen. Ik vind wel dat als u als bedrijf de Nederlandse markt bediend uw medewerkers de Nederlandse taal machtig moeten zijn. De dame die mij belde sprak ook nog eens heel slecht Engels dus het verliep niet helemaal soepel. Maar het is toch goed gekomen. Prettige feestdagen.

Pefect

Thank you very much. I'll back soon again.

Veel keus maar trage verzending en slechte communicatie

Van te voren wordt al gemeld tijdens het bestelproces dat het wat langer kan duren maar dat het uiteindelijk 9 dagen duurt voor een bestelling arriveert is wel erg lang. Vooral ook omdat er geen enkele communicatie over is en als dan de website bezocht wordt er alleen een berichtje staat dat er geen bestellingen meer worden aangenomen.

Snelle levering en super fijn verpakt

De flesje saus zaten goed verpakt zodat er niks mee zou gebeuren. Dat zijn de verzendkosten wel waard.

Op tijd afgeleverd en goed ingepakt.

Betrouwbaar

Er worden standaard geen concrete bezorgdatums vermeld, noch is er pakketopvolging. Leverperiodes zijn erg ruim gehouden. Des te prettiger dat de levering onverwacht snel en slim verpakt arriveert. En het dus allemaal best meevalt. Voor mijn 2 bestellingen op een kleine 2 jaar was dat beide keren zo. Ik kan deze winkel alleen maar aanraden!

Alles netjes en snel binnen.

Alles geleverd maar zoooo langzaam

Heel lang gewacht op mijn levering en werd net als vorige keer pas verstuurd nadat ik mailde waar mijn bestelling bleef (ruim een week later). Site is ook ontzettend traag, alsof je op een ouderwetse modem zit. Ik beveel ze wel aan ivm.het assortiment maar je moet qel engelengeduld hebben.

Levering niet compleet

In tegenstelling tot andere keren is de levering niet compleet. Produkt aanbod is minder.

De bestelling netjes bezorgd

Ik ben erg tevreden met de service en bestelling van Amazing Oriental .Alles netjes geleverd.

Mijn bestelling vergeten.

Na een week nog niets binnen. Na bellen werd er pas begonnen met het gereed maken van de bestelling. Met de producten is niks mis.

Pakket met aandacht goed ingepakt, snel bezorgd.

Snel en goed aanbod

Sinds kort woon ik niet meer dichtbij een Amazing Oriental en fijn dat het geleverd kan worden zonder een minimumbedrag

Geograaf 13

6921EW Duiven