in een woord fantastisch

in eerste instantie duurde de levering wat lang dus de telefoon gepakt en gebeld met de klantenservice waar ik zeer vriendelijk te woord gestaan werd en oplossing gericht er werd mij verteld dat 1 product niet voorradig was .Nadat ik mijn probleem had verteld dat ik een hotpot had geland werd er na een zeer geanimeerd gesprek beloofd dat de niet voorradige producten door een ander merk vervangen zouden worden en dan direct verstuurd. en inderdaad de volgende dag had ik mijn bestelling binnen. Voor mij een aanrader deze webshop

Good

Tevreden met oriëntaal webshop

very good

very interesting

Still hasn't receive my refund

Some of my order were out of stock and until now I haven't received any refund.

Sehr guter Service

Super gelaufen gerne wieder

Altijd prima!

Altijd fijn de producten weer te ontvangen!

Geweldig, meedenkend, snel.

Ondanks drukte toch de bestelling op tijd. Heel erg blij mee. Tussendoor nog een telefoontje gekregen. Zijn echt goed met service en snelheid. Verpakking was perfect. Ik ga zeker in de toekomst weer gebruik maken van de webshop.

Snel en goed verpakt geleverd

Snelle levering van 10 glazen potjes. Ieder potje apart ingepakt met een beschermende plastic. Alle ruimte in de doos tussen de potjes goed opgevuld zodat er niks kon breken. Zelfs op de bodem lagen luchtkussentjes. Alweer een perfecte bestelling geleverd! Zeer tevreden.

****** lang moeten wachten en order onvolledig

****** lang moeten wachten op de bestelling, die ook nog eens onvolledig was.

Verpakking kapot

Doos viel bijna uit elkaar

Lang wachten, maar product 100% in orde

Xxx dupa dupa dupa

perfect

Alles werd stevig ingepakt, in totaal iets van ruim 25 glazen flessen en potten. Alles keurig netjes aangekomen en snel ook. Ik ben zeer tevreden.

De producten waren van goede kwaliteit ,een aanrader om nog een keer te bestellen.

De producenten waren goed verpakt en op tijd afgeleverd. De kwaliteit is goed. Ga het zeker nog een keer doen.

Behulpzaam en attent

Zeer attent telefoon team!!

Slechte levertijd

Vroeger was dit een goede online winkel. Maar de service is de laatste jaren verslechterd. Je kunt je niet eeuwig achter COVID verschuilen. Andere online winkels leveren nog binnen een aanvaardbare tijd. Helaas Amazing Oriental niet. 6 dagen alleen al om een bestelling in te pakken is niet acceptabel. Ik zal op zoek gaan naar een nieuwe online winkel voor oosterse ingrediënten.

1 bestelling was op tijd gekomen maar wacht nog op de 2de. De order moet nog steeds gepickt worden vanaf 27 november. Kan zijn dat het megadruk is bij jullie. Maar verder zéér tevreden hoe de 1ste aankwam

ook de versproducten van uitstekende kwaliteit

Corona, mondkapjes, afstand houden… dus geen zin om naar de toko te gaan. Wel veel versproducten nodig. De gok gewaagd om mijn spullen via de website te bestellen, en thuis te laten bezorgen. Goede gok: de bestelling is geleverd op het afgesproken tijdstip, alles is uitstekend verpakt, en van geweldige kwaliteit. Ga ik beslist vaker doen. Wat een uitkomst!

Fijne website, goeie levering !

De website is overzichtelijk en en duidelijk. Levering is goed, je wordt netjes op hoogte gehouden en producten zijn top !

Snel, makkelijk, snelle levering

Bijna 2 weken nog geen levering ontvangen

De bediening is cava maar tot nu toe, bijna 2 weken, ik heb nog geen levering ontvangen!? Post NL naar België is heel traag.

Mooi

Netjes verpakt geleverd, bij vragen vriendelijk te woord gestaan en een groot voorradig assortiment.

Bestelling top aangeleverd!

Heerlijk dat je on-line kunt bestellen als je geen Oriental in de buurt hebt! Producten netjes verpakt en tijdig aangeleverd. Top!

TOP!

Altijd top!

Het duurde wel een poos voor dat ik de bestelling binnen had. maar, ja wat will je in de maand december. Alles was heel goed verpakt zeker de soep kommem

Geograaf 13

6921EW Duiven