Eenvoudig te bestellen, snel geleverd. De producten zijn cadeaus dus over de kwaliteit kan ik nu nog niets zeggen, maar de prijzen waren aanzienlijk lager dan bij andere aanbieders.

Excellent Service

I live in Spain and the order arrived well packed, no damage and the delivery time was short. Great selection of non perishable goods. I will be ordering again. Thanks

Oke Oriental goed verpakt op tijd be zorgt geen schade of lekkende blikjes en flessen tot de volgende bestelling

snel geleverd en wat ik heb besteld was van goede kwaliteit.

Goed, maar kan sneller

Bestellen gaat eenvoudig en het gratis verzenden ik top. Maar het mag van mij wel iets sneller.

Delivery time should be improved

I hope the website can be organised into products instead of by countries because it is hard to search on the website if one doesn't know where the product is from. Even if I used the search button it does not necessary shows the right results. Also delivery turnaround time is too long.

Een teleurstelling wat leveren betreft

Ik heb mijn bestelling nog altijd niet ontvangen mijn pakje heeft heel veel vertraging opgelopen het zou eerst 24 november geleverd worden en daarna 25 november en nu weet ik niet wanneer het geleverd word maar er word wel gevraagd voor een beoordeling!

Lang wachten

Moest lang wachten op verzending bestelling kwam pas een week later, goge vezendkosten en zag dat AH de producten goedkoper aanbied.

Helemaal goed

Groots assortiment en nooit problemen mee gehad.

Razendsnelle levering

Kan niet anders zeggen, uitstekende kwaliteit rijst supersnel geleverd. Hoedje af!

Heerlijke sriracha.

Ervaring ist heel goed

Prima kwalitaet en goede smaak.

Goed!

Goede en vlotte bezorging!

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Fijne online supermarkt. Het bestellen ging heel makkelijk en de producten zijn snel geleverd. Heel zorgvuldig ingepakt.

Bijna als een buurtwinkel.

Elke bestelling wordt zorgvuldig bijeen gezocht en zeer goed verpakt .Artikelen van goede kwaliteit.

Hier ga ik vaker bestellen.

De service was goed, ik bleef op de hoogte gehouden wanneer de bestelling binnen zou komen. De bestelling was snel verzonden, goed verpakt en in goede kwaliteit.

Beetje te groot ingepakt

really great products, but slow to deliver

I loved everything that came. It was fresh + well packaged. But it took AGES to arrive. I hope they can speed up their shipment process.

Veel keuze, snelle afhandeling

Bestelling compleet, duurde wel wat lang voordat deze verstuurd werd.

Goede producten die ik nergens anders kan krijgen.

Een snelle klantgericht handelen van uw kant

De snelle bezorging wordt als prima ervaren!

goed verpakt levering kon sneller. verder zeer tevreden.

Goed werkende website

Het pakketje liet door de postdrukte even op zich wachten maar goede tracking. Verder tevreden!!!

website/items/leverning top, pick tijd slecht

Bestelling geplaatst op 17 Nov. Werd pas een week later gepicked. binnen 24 in huis na ontvangst track and trace. Derhalve is het niet PostNL die de vertraging verzorgt, zoals werd aangegeven. Als dit vaker voorkomt, stel ik voor wat meer mensen in te huren voor het picken van orders. Covid is geen excuus, AH/Jumbo/PickNick hebben er ook geen last van om tijdig te picken. Voor de rest wil ik wel meegeven dat jullie prijs/assortiment zeker aan te bevelen is. Doordat de rest er goed uit ziet (website/producten) krijgen jullie 4 sterren. door bovenstaand verhaal veliezen jullie er 2. Anders waren jullie een dikke 5 geweest.

Geograaf 13

6921EW Duiven