Goed verzorgd

Keurige verpakking en netjes geleverd, en niet duur ruime keuze top

heel snelle levering, alles perfect verpakt, hier koop ik vanaf nu altijd :)

webwinkel is prima net zoals de after sales sevice

Zie boven

Mooi aanbod aan producten. vers en vriezer komt goed koudere en bevroren aan!

Geweldige service

Telkens als ik iets bestel, is mijn bestelling tot in de puntjes verzorgd en eigenlijk ook vlug geleverd aangezien ik in België woon.gewoon top dank u wel alweer

Keurig op tijd bezorgt.

Goede kwaliteit

Levering duurde te lang

Ik kreeg mijn bestelling pas 8 dagen nadat ik besteld had. Ik vind te lang. Dit had ook beter gecoördineerd kunnen worden door jullie door bijv een mail te sturen wanneer de spullen verstuurd zijn.

Heel blij met Amazing Oriental

Deze keer een combinatie van verse en diepvriesproducten uit hun uitgebreide assortiment gekozen. Binnen een paar dagen geleverd in een prima verpakking. Blij mee!

Bonjour, A ce jour je n'ai toujours pas reçu mon colis et n'arrive pas à avoir un suivi. Je vous demanderai de faire le nécessaire pour savoir où se trouve mon colis n° 3STGVL1714394. Cordialement Paule Olivero

东方行的网购服务真是好极了,值得信赖!

最近我在贵行订了一些货物,PostNL通知我11月22日中午13:00送到。送货人倒是按时到达。我问他是送上楼来,还是我下楼。他说他送上楼来。我看到电梯上来了,但没有人出来。因为一般送货上楼总是走出电梯送到门口的。所以我一直在门口等待。等了大概几分钟,电梯就下去了我发现送货车也开走了。我赶快从7楼到了楼下,什么东西都没有留下。信箱也没有留下纸条。我当即打了电话给PostNL,接线人答应跟经理联系。过来两天也没有下文。11月24日我再次打电话给PostNL,让我联系东方行。拨通贵行电话后,接线的女士很认真听了我的情况,说她帮我与PostNL联系。让我不要焦急等消息,她会帮我解决。今天,那位女士来电话告诉我,邮局说已经送到。但我连送货人连面都未见。那位女士说,我们不能让你再等了,我们会重新给你再发一个邮包。东方行会再和邮局联系搞清楚。你们的网购服务真是为顾客着想,值得信赖!

Bestelling compleet

Er waren een paar bestelde producten niet voorradig maar we kregen een vervangings aanbod waar we mee instemden. Het pakket werd met enige vertraging geleverd door Hermes in Duitsland.

Goede keus.

Het bestellen via de webshop is erg makkelijk. Duidelijke informatie en snelle verzending.

1week gewacht maar netjes ingepakt, super!

Alles is compleet en netjes ingepakt, wel langer gewacht dan normaal ivm corona.

Some products came in damaged packaging

Customer service is great and I love the variety of goods sold, as many goods from my home country are sold here. However, minus points for shipping as some of the products arrived with damaged packaging (especially canned goods - dented cans). One noodle packaged was torn.

Netjes bezorgd en servies was goed ingepakt. Super blij ben ik!

Eerste keer besteld. Een groot zak rijst van 20 kg en 3 grote rijstkommen besteld en alles werd netjes goed verpakt vooral de rijstkommen. Ik ben super tevreden en volgende keer bestel ik zeker weer. Mvg, W. Steenbeek

Snelle nette levering en goede producten

Producten voldoen volledig aan de verwachting en zijn netjes en snel geleverd. Deze webwinkel ga ik onthouden. Aanrader!

Super service

Gebeld om producten mogelijk eerder te kunnen krijgen, super vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Super blij mee

Goede snelle levering

Alles wordt keurig en snel geleverd en het bestelproces is ook prima.

Awesome Products

My first time ordering with tgem but was extremely happy with my products. Order picking took a long time though.

perfect

alles ging goed.

Ik ben tevreden met de bestelling

Servicegericht

Zeer snelle en goede service. Goede communicatie!

ik heb niets op mijn spullen op te merken, maar de leveringservaring was bijzonder slecht.

Bij mijn bestelling werd gezegd dat de soullen binnen 4 - 5 dagen zouden worden uitgeleverd, maar zonder welk contact dan ook moest ik 9 dagen waachten. Dit vind ik niet kunnen en daarom was dit mijn laatste bestelling.

Uitstekend.

Al mijn bestellingen goed en snel aangekomen. Bedankt!

Geograaf 13

6921EW Duiven