Snel verzonden en in perfecte staat!

Amazing!

Great selection, really quick service. The goods were packed carefully, and nothing was broken when it came.

Ik ben heel erg tevreden over de service van Amazing Oriental!

De producten die ik bestel zijn altijd goed verpakt en mijn bestelling is tot nu toe altijd compleet. Het is één keer voorgekomen dat een product niet op voorraad was. Ik ben toen netjes door Amazing Oriental op de hoogte gebracht en hebben toen samen een passende oplossing voor gevonden. Over het algemeen ben ik heel erg tevreden over de service van Amazing Oriental en zal hier ook blijven bestellen.

In orde zoals gewoonlijk

Geen opmerkingen op de bestelling. Alles ging vlot net zoals al de vorige keren. Misschien enkel dat de bestelling in 1 grote doos wordt geleverd maar dat is dan meer uit sympathie voor de koerier... Ocharme die mens zijn rug.

Goede snelle levering van lekkere producten

Heel veel keuze van diverse producten. Alles wat ik besteld heb kwam redelijk snel en heel netjes verpakt. Wij gaan hier zeker weer bestellen.

Prima geregeld!

Gewoon goed….

Very good

Very good

Snel

Snel, snel, snel! Alles ging snel, kiezen op de web, betaling en leveren! Proficiat met die organisatie!

Snelle levering, goede kwaliteit

Klein minpuntje, de bestelling had in formaat schoenendoos gepast, maar kwam in formaat verhuisdoos, hetgeen weer voor extra karton en vooral opvulplastic zorgt.

Heel goed.

Producten netjes verpakt op tijd ontvangen. Prima!

Veel keuze en gewoon goed

Bestellen,betalen en binnen paar dagen bezorgd..

Geweldig!!!

Ik vind het echt geweldig

Heel tevreden

Supersnelle verzending en levering! Altijd zeer tevreden.

Altijd goed

Ruim assortiment, snelle levering.

Great Service

I will definetely buy from tham again, great customer service, great food products range.

Snel en corect geleverd

Net als altijd weer snel en correct geleverd

Snelle levering, heel goed

Dit is de 2de keer dat ik bestelt heb. Werd heel snel geleverd.

Really good!

Good products, there are a lot of variations; meaning a lot of options to choose from! The packaging is very secured!

Goede produkten, netjes ingepakt en goed afgehandeld.

Simply delivered, as expected and without fuss!

I had been searching for this product for some weeks, and all I could find were deleted listings and "no longer available" notices. When I saw that Amazing Oriental not only had the product available, but could ship to Germany at a very reasonable rate, I was initially skeptical. But the simple checkout and payment process, and fast, tracked shipment means I shall now be looking to them for future orders.

Amazing Oriental is awesome

Perfecte afhandeling en vlotte levering. Aanrader!

Problemlose Bestellung und zügige Lieferung

Alles Bestens, gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Buitenlandse verzendingen zijn traag

Ik bestel veel in Nederland voor levering in Spanje. Dat duurt tussen de 4 en 5 werkdagen. Na 12 dagen is de bestelling nog niet gearriveerd. Post.nl is traag. DPD gaat veel sneller. Wellicht is hier iets aan te doen.

Veel keuze & snelle verzending. Ik heb vaak geen tijd om fysiek naar de supermarkt te gaan (ik werk van 9 tot 5) en dus is de online shop GEWELDIG!

Sehr einfache Bestellung, super Preis sehr schneller Versand, vielen Dank

Ich war erstaunt wie preiswert der Tee war, wie schnell geliefert wurde und wie einfach die Bestellung durchzuführen war. Vielen Dank und eine deutliche Empfehlung hier einzukaufen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geograaf 13