Veel keus online en vlotte bezorging

Ik kon een producten bestellen die in onze lokale winkel niet op voorraad waren. Alles kwam goed verpakt aan in een stevige doos. Wel jammer dat voor er diepvriesproducten een minimum orderbedrag van 39 geldt. Als je kleine hoeveelheden nodig hebt, kun je beter naar de Amazing Oriental stenen winkel gaan.

Zeer goed tevreden klant

Zeer tevreden klant

Heerlijke producten!

Altijd een feest om hier te bestellen; heerlijke kreeftchips, ketjap, pruimen en crackers en binnen een paar dagen in huis.

Veel keus, fijne klantenservice!

Veel keus in producten die buiten de grote steden lastig te krijgen zijn. Prima prijs. Nette klantenservice, opgebeld bij onleverbaar product, prima alternatief gekregen.

Eindelijk een goede webwinkel met Aziatische producten

Goede website en snelle levering. Ook word je goed geïnformeerd per mail.

Excellent service

Livraison rapide

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering. Alleen jammer dat deze artikelen niet in de winkels van AO te krijgen zijn. Dan had ik ze gewoon zonder verzendkosten kunnen halen!

My last experience was bad

My last order took ages to answer. It arrived one week after I ordered. Strangely, collecting and packaging took time longer than the shipment. Normally, Oriental could manage orders in a few hours and took only 1 or 2 days to ship. So when my last order couldn't be managed well, it felt strange. It's like you have a favourite restaurant, but the restaurant doesn't longer offer your most-liked meal.

• Would you recommend us? No

Correct Goede producten Efficient

Ik ben zeer tevereden over mijn aankoop en ik raad het ook zeker aan. Snelle verzending en levering. Heel erg bedankt!

Alles goed ontvangen en netjes verpakt.

Gewoon uitstekend

Bestel al een tijd spullen en de service is altijd goed.

Easy website to use, fast delivery,

Great, thank you - will order again.

lekker veel keuze dus fijn om te shoppen hier. wel een verkeerde pot gekregen. Geen ramp eten we die lekker op maar dit is al een keer eerder gebeurt dus met orderpicken svp wat beter opletten.

groot assortiment en goede prijs kwaliteit verhoudingen

In de winkel vind het heerlijk shoppen; recepten oppikken en vervolgens thuis bereiden. Webshop is ook handig wanneer je niet voldoende tijd hebt om naar de winkel te gaan. Recentelijk is zelfs een pakket op de camping in the middle of nowhere keurig afgeleverd

Snelle levering en heel goed verpakt.

Een aanrader om hier te bestellen.

Was netjes bezorgd en op tijd en vriendelijke

Absoluut geweldig

Ik had besteld bij Oriental voor levering aan een vriendin in Portugal due daar net naartoe verhuisd is. En de levering is daar snel aangekomen. Ik blij, zij ook. Kan ze weer genieten van de producten die Oriental te bieden heeft. Zeker voor herhaling vatbaar.

great fast service

purchased mooncakes as a gift for a family member, it was delivered the next day and they were very happy

Snelle levering. Goed verpakt. Goede kwaliteit en produkt.

Makkelijk en snel!

Bestellen uit het ruime assortiment gaat makkelijk en snelle bezorging naar Portugal.

Perfect, product snel ontvangen

Perfect, product snel ontvangen. Ik wou graag maancakes kopen voor het feest al weer voorbij was, en had geen tijd om naar een van de fysieke locaties van amazing oriental te gaan. De webshop is een perfect alternatief.

Alles compleet en netjes verpakt. Leek wat lang te duren maar zat een weekend tussen. Ik was gewoon te ongeduldig om weer heerlijk te kunnen koken en genieten. Bedankt voor de goede service!

Heerlijk genoten van de Moon-Cakes

Moon-Cakes, super kwaliteit, verrukkelijke smaak, in een mooie feestelijke doos.

Snel en erg lekker

De producten waren er sneller dan verwacht. En de mooncakes die ik gekocht had waren heerlijk. Echt autentiek

Geograaf 13

6921EW Duiven