Great

Fantastic

snelle verzending en stevig verpakt

snelle verzending en stevig verpakt

Keurig

prima verpakt, alles volgens bestelling

Snelle levering met de juiste bestellingen uit de shoplist

Het bestellen uit de shoplist gaat eenvoudig. De snelheid van leveren varieert bij verschillende zendingen van nietdiepvries/nietverse producten, is deze keer wat trager dan normaal. Een eerdere ervaring met een bestellen waarbij bij pickup activiteit bleek iets niet geleverd kon worden is correct aangegeven in zending en werd toen ook snel gecrediteerd, ook prima dus. De laatste zending nu net ontvangen van diepvries/verse producten via de speciale postpakket verzending is precies conform afspraak net als een vorige soortgelijke zending. Wat ik wel jammer vind dat als je lokaal in de winkel koopt, bijv. Groningen, je echt veel meer keuze hebt dan online.

Prima service, snelle levering en prima produkten.

Vietnamese koffie en koffiepotje besteld en binnen 2 dagen had ik het in huis. Top!

Snelle en goede levering

Hetgeen besteld is zeer snel en goed afgeleverd. Deugdelijke verpakking en niet gebroken wat breekbaar was.

Immer wieder gerne

Sauber verpackt,schnell verschickt so wie es sein soll

Precies

Netjes gedaan en afgeleverd

Snel geleverd, goed verpakt

Prima webshop, ik zou iedereen aanbevelen hier te bestellen!

有上好的月饼

和丰富的调味品

• 您会推荐我们吗? Yes

Prima verzorgd.

Zeer tevreden over de afhandeling. Zal zeker nog eens bestellen.

Goed op tijd geleverd, enige nadeel veel plastic in de verpakking

zeer correct

geweldig

Snel leverbaar, goede kwaliteit.

Gewoon goed, ander keer weer bij jullie bestellen

Goede producten netjes verpakt . Levertijd kan misschien iets korter

Great experience and delivery service

I had a great time shopping on this website. Delivery was free and fast. Will buy again!

Prima levering

Spullen zijn goed verpakt in een stevige doos.

Alles is goed gegaan, het kan better als er minder verpakkingsmateriaal wordt gebruikt.

goede service

Klanten service is goed

Alles Goed ontvangen

Allemaal prima producten

Enige opmerkingen zijn over de bezorging, die deze keer alles in de hal van ons appartement dumpte.

Ruime keuze

Snelle levering, alles heel goed verpakt. Glazen bokaals zitten heel veilig en stevig ingepakt. Veel keuze in producten.

Makkelijk

Makkelijk te bestellen. Duurt wel paar dagen maar heb alles binnen gekregen en via post nl kreeg ik ook op tijd een tijdsvak kwa bezorging. Lekker genieten van al het lekkers!

Super snel en goede service

Groot assortiment en goede service!

Alles goed verpakt en snelle levering.

Geograaf 13

6921EW Duiven