Goede producten mooie prijzen

Koop vaker bij deze online Toko nooit problemen gehad. Nu helaas door drukte levering wat trager dan wat je gewend bent. Producten worden zorgvuldig ingepakt, over een bepaalde bedrag krijg je korting.

Prima en perfect….

Goede en lekkere spullen in de winkel en op het internet. Kan je lekker thuis laten bezorgen en nog snel bezorgd ook…

Alles goed aangekomen wat besteld is

Ben heel tevreden met de bestelling

Snel en duidelijk

gewoon goed

mijn ervaring is zoals altijd goed.

Artikelen netjes verpakt

Alle artikelen waren netjes verpakt, heb helaas wel lang op mijn pakket moeten.

goede, snelle bediening

bij mijn bestelling had ik 2 flessen sake besteld, er was maar 1 meer, dus werd er 1 geleverd en de betaling van de 2de werd terugbetaald.

Volgens opdracht geleverd

questa volta molto celeri

Da ormai due anni acquisto regolarmente zenzero soprattutto, sempre molto pronti a rispondere a qualunque mia richiesta

• Ci consiglieresti? Si

Duur geworden!

Ik vind het treurig dat zoveel producten zijn verschrikkelijk duur geworden over het gehele linee! Ik moet helaas maar minder bij jullie gaan kopen!

Top geregeld

Goed geregeld

Vriendelijk en behulpzaam

Een bepaald artikel was niet meer leverbaar, ik werd daarover gebeld, met de vraag of ik iets anders wilde of mijn geld terug. Dat vond ik erg vriendelijk!

Prima service en levering

Webshop heeft uitgebreid assortiment, vriendelijke en behulpzame klantenservice en prima levering

IBP , astronaut voeding nodig

6xe blazen op de soep en veters doen. ($eptember tot maart).

jammer, lang moeten wachten omdat iets niet op voorraad was; pas na bellen werd de rest verstuurd

Jammer dat wij zo lang moesten wachten omdat iets niet op voorraad was. Indien hierover een mailtje gestuurd was of gebeld werd, dan hadden we eerder dat ene artikel kunnen cancelen, zodat wij onze bestelling op tijd kregen. Pas nadat wij gebeld hadden om te vragen waar de bestelling bleef, werd de rest van de bestelling wel snel gestuurd. NB: een vorige keer werd er wel door jullie gebeld of er iets vervangen mocht worden. Dat was natuurlijk beter NB: andere keren ging het altijd goed

Breed assortiment met goed quality

Amazing Oriental is bijna de beste toko met breeders assortment. Verzending voor gewone producten is ook snel. Zeer een bevredigende ervaring. En ik zal zeker vaak gaan betuttelen.

Heel tevreden.

Top kwaliteit producten en goede service.

goede service

snel en op tijd geleverd. diepvries en producten die koel bewaard moeten blijven goed verpakt. als er iets niet op voorraad is wordt je gebeld of je eventueel een vervangend product wil, zonet krijg je je geld terug. prima service

Good

lack of information about missing product, delayed delivery

I made an order. I didn't get any information about it for a week from ordering. When I finally called to ask why my order status in not changing, I was told that it's because ONE item is not there. Why this information was not given right away? I said: please, send the package without this product then, but only if it can still come on time before I go for holidays (I told them the date). I was told: yes, it will still come on time. Well, it didn't. I don't know where this package is now . It was probably returned to Oriental, I hope to get my money back. I consider this a bad communication and misinformation about the availability of products and delivery times, and just the troubles for the customer.

Geweldig!

Top producten! Lekker snel bezorgd ook en heerlijke producten!

Uitgebreid gamma producten en een uitstekende service

Amazing Oriental is een fantastische webshop met een uitgebreid gamma producten aan een goede prijs. Toen op een bepaald ogenblik mijn favoriete thee tijdelijk uit stock bleek te zijn, werd deze op mijn vraag zo snel mogelijk weer aangevuld. Werkelijk een uitstekende service.

Nette levering

Ook al moest ik even wachten op mijn bestelling (5 dagen met een weekend), ik heb alles van mijn order binnengekregen. 1 artikel was niet meer leverbaar, maar daar ben ik netjes over gebeld en het bedrag is teruggestort.

Snabb leverans!!

Snabbt och korrekt!!