verassend goed verzorgd

De bestelling was net iets later dan verwacht, maar ondanks dat was alles zo goed verpakt en met zo veel zorg verstuurd. dat maakte alles goed. Dacht eerst een deel van de bestelling te missen, maar dat was zo goed ingepakt dat ik het over het hoofd had gezien. Bestel hier zeker weer!

Schnelle Lieferung - tolle Ware

Bisher habe ich immer Vorort in den Niederlanden eingekauft. Der Webshop ist eben so gut. Freue mich nun aufs Kochen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

aflevering tijd lang zoder informatie

Na de bestelling 5 dagen lang zonder informatie. Ik weet het niet wat aan de hand is en wanneer wordt het geleverd worden.

Super snel ingeleverd

Super snel ingeleverd

Snel service en goede verzorging

Groot en duidelijk assortiment. Super snelle levering.

Arrived earlier than expected

Niet de fout van de winkel maar wel van PostNL. Een hele dag te vroeg. Was dan niet thuis. Verder alles heel netjes en goed ingepakt!

perfekt!

Altijd snel geleverd , alles voorradig , geweldig!

Zoals gewoonlijk uitstekend

Perfect geholpen aan de telefoon gezien de vraag die ik had over een product. De dame aan de telefoon zo vriendelijk en behulpzaam een service die je nog zelden ziet.

Ruime keuze goede producten, perfecte verpakking en vlotte verzending

Alleen positieve ervaringen, mooie overzichtelijke site.

Zoals vanouds prima.

De bestelling kwam in 2 goede kartonnen dozen, goed verpakt.

Abwicklung der Bestellung sehr gut!

Sehr transparent, man weiß genau, wann die Ware ausgeliefert wird! Es könnte mehr Angebote für Waren aus Indonesien sein!

Prettig online shoppen

Goed gekoelde producten die snel worden geleverd.

Besteld en heel vlug geleverd de Lee Kun Kee XO! Nergens te koop.

Spullen kapot

Er waren wat zakjes indomie kapot, was zo strak ingepakt Ik kan beter naar Rotterdam rijden dan blijven mijn spullen heel Dit heb ik niet eerder mee gemaakt

Netjes

Verpakken meestal de producten goed in de doos. Goed assortiment.

Perfect verpakt en snelle verzending

In mijn bestelling zitten veel glazen flessen, alles keurig en netjes verpakt en heel aangekomen. Verzending is ook heel snel. Zeker zo door blijven doen.

De bestelling en aflevering zijn prima verlopen Alleen ben ik momenteel ben ik niet in de gelegenheid om de producten op te halen Vanwege een plotseling ziekenhuis opname

Zeer goed.

Zeer goed voor het maken van beslag voor krokante korst voor lekkerbekjes. Gefrituurde kip, etcetera. En ook voor het maken van zelf Zelfgemaakte bbq saus.

Prima, snel geleverd

Bestelling snel geleverd en de producten waren ook in orde.

prima, , zoals het hoort,

ik ben al jaren klant, dus ik weet hoe het gaat; prima dus.

Uitmuntend

Overzichtelijke website en snelle levering

Weer snel geleverd

Altijd op voorraad,

Snel en makkelijk te bestellen. Mooi product

Fijn product snelle service

Geograaf 13