Goede service en snel geleverd

Misschien de website verbeteren ?

Webwinkel doet wat hij belooft.

Ongelofelijke keuze van artikelen. Gelukkig word er ook rekening gehouden met mensen zonder internetbankieren door de moglijkheid om gewoon een bankoverschrijving te kunnen doen. De levering is altijd snel en prima verpakt. Gewoonweg een betrouwbare, fijne webwinkel, waar ik iedere keer weer naar terugkeer.

Recente bestelling heel slecht

Ik bestel regelmatig online met een waarde van >EUR 300. In mijn laatste levering kreeg ik een product met een haar erop, uitgedrooge en bedorven VERSE producten. Heb hier een mail gestuurd en jullie vragen altijd naar fotos, die waren ook toegevoegd. Kreeg een summier antwoord met dat er op de fotos niks te zien was. Daarnaast miste ik 3tal producten, waar ik ook geen reactie op krijg. Wel belachelijk als ik zoveel bestel bij jullie.

snelle levering en duidelijke communicatie

producten zijn snel geleverd. duidelijke email.

让人信任的亚洲超市

今年总算买到月饼了,感谢!如果以后能在法国地区也邮寄冰鲜食品就更好了。

• 您会推荐我们吗? Yes

Goed en snel geleverd

Goed verpakt

Snel en professioneel

De levering van mijn diepvries producten ging super. Erg tevreden

Lekker makkelijk

Bezorgd op avond komt bij mij beter uit, Uitstekend service.

Alle producten netjes verpakt en op de afgesproken tijd op de drempel van mijn voordeur thuisbezorgd.

Prima producten, bezorging minder

Over de producten die ik kocht ben ik meer dan tevreden. Maar de bezorging door PostNl vond ik een stuk minder. Ruim een uur te laat wat betekende dat het al bijna half 12 's avonds was. Dat vind ik echt geen tijd om nog de deur open te moeten doen. Normaal slaap ik dan al! En dan te bedenken dat ik ook nog eens bijna 10 euro extra moest betalen vanwege diepvries producten... nee, dat vond ik het niet waard. Volgende keer gewoon weer naar de winkel;-)

received bamboos both were moldy

bamboos received were both moldy

Snel en doeltreffend.

Eenvoudig te bestellen. Snelle, correcte levering.

Prima webshop.

Goed verpakt en op tijd geleverd.

Ruime keuze

Ik ben best tevreden over deze webshop en het assortiment

Service is zeer goed.

Snelle service en korrekt.

Perfect!

Amazingly fast delivery, very good packaging. I will definitely order at your shop again! Thanks.

Heel tevreden!

Tevreden klant. Goede service en snelle levering. Mooi assortiment!

Veel keuze, goede levering

Ik zeg veel keuze, maar niet alle keuze. Ik zoek bijv. Naar Carolina Reaper sambal. Je zou zeggen met de keuzevrijheid hier dat ik die zou vinden. Maar helaas. Verder shop Ik graag bij Amazing Oriental. Online maar ook in de winkel in Rotterdam en Utrecht!

Bezorging was geweldig!

Een ruim aanbod. Alles was goed verpakt en de houdbaarheidsdata waren lang. De bestelling was snel en eenvoudig geplaatst. Ook de website was heel duidelijk over alles van producten tot bezorging.

Traag en incompleet

Het afleveren van de bestelling duurde al met al een hele week. En dan was niet alles leverbaar. Dat vond ik wel wat gek.

好评

物流还是蛮快的

Excellent service and quick shipping

I am very satisfied with the products offered and also the easy online ordering system and the efficient speedy shipping and excellent packing of the items.

Goed!

De online producten zijn duurder dan de fiscale winkels. Jammer!

goede prijs kwaliteit en levering

goede prijs kwaliteit en levering

Zeer goed assortiment, snel en netjes geleverd

Veel keuze op de website, ik kreeg netjes de e-mails waarin alle informatie stond en het werd snel en netjes geleverd. De producten waren goed ingepakt, met beschermde lucht gevulde plastic. Ik ben enorm tevreden met mijn bestelling en zal het zeker aanraden naar anderen toe en uiteraard nogmaals bestellen!

Geograaf 13

6921EW Duiven